fbpx

Indberet håndværkerfradrag

Hvis du ikke allerede har brugt dit håndværkerfradrag, kan du indberette 12.500 pr. voksne person i husstanden for installationsarbejdet ved din Amalo-varmepumpeløsning (dog må summen af den samlede indberetning ikke overstige de samlede installationsomkostninger). For at indberette håndværkerfradraget, skal du gøre følgende:

  1. Gå ind på Skats side vedrørende håndværkerfradrag – log ind med dit NemID.
  2. Ret forskudsopgørelse.
  3. Følg og udfyld guiden.

Husk at alle de fradragsberettigede i husstanden skal gennem denne proces.

1. Gå ind på Skats hjemmeside

For at starte indberetningen skal du gå ind på Skats side vedrørende håndværkerfradrag, trykke på knappen “Indberet håndværkerfradrag” og logge ind med dit NemID.

2. Ret forskudsopgørelse

Når du er logget ind vælger du “Ret forskudsopgørelse”, hvis installationen er fundet sted i indeværende år. Hvis du indberetter for en installation der fandt sted året før, skal du vælge årsopgørelsen.

Scroll ned til fanen med håndværkerfradraget og tryk på lommeregner-symbolet

3. Følg og udfyld guiden

Når du har klikket på lommeregneren, skal du først vælge din boligtype. I de fleste tilfælde vil det være en helårsbolig, men hvis installationen har fundet sted i et sommerhus, skal du vælge Fritidsbolig.

Derefter skal du vælge hvilken type arbejde, der er blevet udført. Her vælger du “Energibesparelser”.

Ved næste fane skal du indtaste Amalos CVR-nummer: 40891994.

Til sidst skal du udfylde datoen, hvor du betalte for din Amalo-installation og indtaste den samlede pris på installationsarbejdet.

Indberetningen er dermed afsluttet, og vil fremgå af din forskudsopgørelse (eller årsopgørelse).