Varmepumpe i 2610 Rødovre

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

Tid til at installere en varmepumpe i dit hjem i Rødovre?

Amalo bil
Har du brug for en luft til vand-varmepumpe i din bolig i Rødovre? Amalo kan installere den hos dig, og i løbet af ganske kort tid har du varme i radiatorer eller gulv samt varmt brugsvand i din bruser og vandhane. I en tid hvor det ikke længere er tilladt at opsætte et nyt oliefyr, hvis du bor i et område, hvor der er mulighed for at koble sig på naturgas eller fjernvarme, skal en ny løsning til. Men da det ikke længere er en del af tidsånden at fyre med gas, kan det være en god ide at kigge i en mere miljøvenlig retning, når du skal vælge en ny varmekilde.

Og her kommer en luft til vand-varmepumpe ind i billedet. En varmepumpe kører nemlig på strøm, og det er som bekendt meget grønt her til lands, hvor vi producerer en stor del el ved hjælp af vind og sol. Hos Amalo er vi eksperter inden for luft til vand-varmepumper, for det er det, vi hjælper vores kunder med at installere og servicere hver eneste dag. Og har du brug for installation af en varmepumpe i Rødovre, er du velkommen til at hive fat i os.

Få en varmepumpe sat op i dit hus i Rødovre

Ligesom vi hos Amalo kører rundt til mange andre dele af landet, er det selvfølgelig også muligt, at du kan få installeret en varmepumpe i dit hjem i Rødovre. Og når du vælger det, kommer vi forbi med den bedste luft til vand-varmepumpe på markedet – nemlig en Panasonic Monoblock.
Vi har udvalgt denne varmepumpe ud fra en meget grundig gennemgang af alle varmepumper. Den bestod blandt andet af en række krav, vi satte op, som du kan læse meget mere om i dette indlæg – og de krav levede Panasonic-varmepumpen fuldt ud op til.

Varmeveksler eller varmtvandsbeholder?

Når vi har valgt den ene del af din luft til vand-varmepumpe, er det op til dig, hvilken løsning du ønsker, der skal varme dit brugsvand op. Her har vi to muligheder: Amalo Smart, som ni ud af ti af vores kunder vælger, og Amalo Kombitank. Førstnævnte er en varmeveksler, og Amalo Kombitank er en varmtvandsbeholder.

Du kan naturligvis få råd og vejledning hos os, inden du tager beslutningen, og er du nysgerrig på, hvad en varmepumpe i Rødovre vil koste dig, kan du regne det ud i vores tilbudsberegner. Alt du skal gøre er at indtaste din adresse, og så er du i gang.