Varmepumpe i 2650 Hvidovre

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for hjælp til at installere en varmepumpe i Hvidovre?

Amalo bil
Har du adresse i Hvidovre, og har du brug for hjælp til installation af en varmepumpe i din bolig? Amalo kan levere alt det nødvendige udstyr og installere den for dig. Hvis det er på tide med en ny varmekilde i dit hjem, står vi hos Amalo klar til at rykke ud og installere en luft til vand-varmepumpe hos dig. Vi er eksperter i varmepumper, for vi laver stort set ikke andet.

Med til en luft til vand-varmepumpe hører foruden selve varmepumpen også en løsning, der kan opvarme dit brugsvand. Og her kan du vælge mellem Amalo Smart eller Amalo Kombitank. Det er to forskellige løsninger, der begge gør det muligt for dig at få varmt vand i din vandhane. Vælger du at gå med Amalo Smart, får du en varmeveksler, der passer ind i alle nordiske hjem. Det er den løsning, ni ud af ti af vores kunder går med, og det skyldes, at den passer til mange behov. En varmeveksler udveksler koldt vand til varmt, når du har brug for det.

Er en varmtvandsbeholder dette rette valg til min varmepumpe i Hvidovre?

Den anden løsning, vi kan tilbyde, er Amalo Kombitank, som er en varmtvandsbeholder, der består af en 185 liter stor rustfri tank samt en supplerende buffertank. Denne løsning går godt til den husstand, der har brug for meget varmt vand på én gang.
Det kunne for eksempel være en situation fra hverdagen, hvor én person tager et brusebad, imens en anden person tænder for karbadet. Amalo Kombitank er tilskudsberettiget. Det vil sige, at du kan søge om midler ved Energistyrelsens Bygningspulje. Det er dog ikke noget, vi direkte anbefaler hos Amalo. For det første er det tidskrævende, for der er mange krav, du skal overholde for at komme igennem nåleøjet. Derudover er det tidskrævende på den måde, at du ikke kan igangsætte installationen af en varmepumpe, før du har fået grønt lys til tilskuddet. Og det kan godt tage op til seks måneder, fra du har sendt ansøgningen af sted. LÆS OGSÅ: Luft til vand varmepumpe-tilskud er ikke besværet værd
Få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe

Hos Amalo ønsker vi at gøre det nemt at se, hvad prisen på en varmepumpe i Hvidovre er. Derfor har vi udviklet en prisberegner. Her kan du få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe – og det gør du ved blot at indtaste din adresse, og vupti, så er du i gang.