Varmepumpe i Solrød Strand

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

En varmepumpe til dit hjem i Solrød Strand? Klog investering!

Amalo bil
Ønsker du at udskifte din nuværende varmekilde? Gør en klog investering ved at vælge en varmepumpe til din bolig i Solrød Strand. Amalo leverer, installerer og servicerer din nye luft til vand-varmepumpe. Der er flere gode grunde til, at du bør vælge en varmepumpe som varmekilde til dit hjem. En af dem er, at du får en miljøvenlig løsning. Det gør du, fordi en varmepumpe kører på strøm i modsætning til olie- og gasfyr, der producerer varme ved afbrænding af fossile brændstoffer.

I Danmark er en stor del af den strøm, vi bruger, grøn. Det er den, fordi vi kan udvinde strømmen fra vind og sol. Derfor vil du også bidrage til den overordnede bæredygtige strategi, hele landet hører under, ved at vælge en varmepumpe til opvarmning af dit hjem. Og vælger du en luft til vand-varmepumpe, får du en løsning, der også opvarmer dit brugsvand. En af de andre gode grunde, der er til at udskifte gas- eller oliefyret med en luft til vand-varmepumpe, er, at du sparer mange penge på din varmeregning. Du sparer faktisk op til flere tusinde kroner i forbrug om året ved at skifte fra enten olie eller gas til varmepumpe.

Amalo installerer din nye varmepumpe i Solrød Strand

Hos Amalo er vi eksperter inden for varmepumper. Vi installerer den samme type varmepumpe for alle vores kunder, og den har vi udvalgt på baggrund af en grundig undersøgelse. Det er derfor en Panasonic Monoblock, du får sat op i dit hjem, når du vælger at investere i en varmepumpe i Solrød Strand. En Panasonic Monoblock er som kirsebærret på din cupcake. Den udmærker sig blandt andet ved at være yderst effektiv til at levere stabil varme set over et år. Det kaldes for SCOP-værdien, og den værdi er høj for netop denne luft til vand-varmepumpe, hvilket gør, at du får en af markedets mest effektive varmepumper.
Dertil følger en løsning til at opvarme dit brugsvand, og her kan du vælge mellem en varmeveksler eller en varmtvandsbeholder, alt efter hvad behovet for varmt vand er i din bolig. Ni ud af ti af vores kunder vælger varmeveksleren, der er billigst, og som fint dækker langt de flestes behov for varmt vand. LÆS OGSÅ: Panasonic varmepumpe - luft til vand: Når pris og kvalitet hænger sammen Er du nysgerrig på, hvad det koster at få en varmepumpe i Solrød Strand? Så tjek det ud i vores tilbudsberegner. Alt, hvad du skal gøre, er at indtaste din adresse, og så får du et uforpligtende tilbud.