Varmepumpe i Ballerup

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

Er du på udkig efter en varmepumpe i Ballerup?

Amalo bil
Der er flere gode grunde til, at du bør vælge en varmepumpe som opvarmningskilde. Og bor du i Ballerup eller omegn, kan du med fordel hive fat i Amalo. Vi er eksperter inden for installering af varmepumper. Har du brug for en ny varmekilde, og er du blevet nysgerrig på, om en varmepumpe kunne være løsningen? Hos Amalo er vi eksperter i luft til vand-varmepumper, og vi kan derfor hjælpe dig med at få din nye varmekilde på plads i din bolig i Ballerup.

Ud over valg af varmekilde til din bolig er der også et par andre valg, du skal overveje, når du ønsker at varme hjemmet op med en varmepumpe. Et af de valg har vi gjort nemmere for vores kunder ved at tage beslutningen på forhånd. Det er nemlig sådan, at vi har udvalgt den bedste varmepumpe på markedet. Det har vi gjort ud fra en række parametre, vi har sat op, som tilsammen peger på den ypperste varmepumpe, du kan få – i vores erfarne optik. Det er en Panasonic Monoblock, som vi kan installere hos dig. LÆS OGSÅ: Panasonic varmepumpe: Når pris og kvalitet hænger sammen

Hvor bør jeg placere en varmepumpe ved mit hjem i Ballerup?

Når vi allerede har valgt den varmepumpe, der er den bedste på markedet, behøver du blot at tage stilling til placering af varmepumpens udedel, og hvilken supplerende løsning du har brug for til varmepumpen, som kan varme brugsvandet op. Når det kommer til placeringen af varmepumpen, anbefaler vi, at du finder et sted op ad dit hus. Derudover skal det ikke nødvendigvis være lige ved siden af dit yndlingsspot, hvor du indtager din kaffe på terrassen en solskinsdag. Du kan finde mere om placering af varmepumpens udedel i dette indlæg.
Du skal som nævnt også vælge, hvilken løsning du har brug for til opvarmningen af brugsvandet. En luft til vand-varmepumpe kommer med en varmtvandsbeholder eller en varmeveksler, som kan varme det vand op, du bruger i dagligdagen. Det kan være, når du tager et bad eller tænder for vandhanen for at vaske hænder.

Opvarmning af brugsvandet

Hos Amalo kan vi tilbyde en varmeveksler, kaldet Amalo Smart. En varmeveksler fylder knap så meget som en varmtvandsbeholder, og den egner sig fint til de fleste hjem.

Har du derimod brug for en løsning, der kan levere meget varmt vand på én gang – det kan eksempelvis være, hvis et familiemedlem tager et brusebad, og en anden samtidig hopper i et karbad – vil vi anbefale Amalo Kombitank. Den består af en 185 liter rustfri tank plus en buffertank. Du kan læse meget mere om fordele og ulemper ved Amalo Smart og Amalo Kombitank her. Du er desuden velkommen til at kontakte os og få flere informationer samt et uforpligtende tilbud på en varmepumpe i Ballerup. Indtast blot din adresse i vores tilskudsberegner og vupti – så er du i gang.