Varmepumpe i 2770 Kastrup

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

Hold varmen i Kastrup med en varmepumpe

Amalo bil
Det er ikke kun, når det kølige efterår og vinteren sætter ind, at det kan være gavnligt med en varmepumpe. Det kan det hele året. For en luft til vand-varmepumpe kan nemlig også sørge for varmt brugsvand. Har du brug for en ny varmekilde som erstatning for din nuværende? Så kan det være en god ide at undersøge, hvad en luft til vand-varmepumpe kan. Hos Amalo kan vi komme til din adresse i Kastrup og installere den bedste luft til vand-varmepumpe på markedet.

Og hvordan kan vi så kalde den udvalgte varmepumpe, Panasonic Monoblock, for den bedste på markedet? Det kan vi med ro i sindet, fordi vi har undersøgt markedet fra A til Z. Vi har læst specifikation efter specifikation og ud fra en række krav, vi har sat til, hvad en effektiv varmepumpe skal kunne, er det Panasonic Monoblock, der løber med stafetten. Det er derfor den model, vi tager ud og sætter op hos vores kunder. Dertil kommer en løsning, der sørger for at varme brugsvandet i boligen op. For det er nemlig ikke kun varme i radiatoren eller gulvet, en varmepumpe kan levere – den kan også sørge for varmt vand.

Hvilken løsning kan jeg vælge til min varmepumpe i Kastrup?

Når du vælger en luft til vand-varmepumpe, får du som nævnt en løsning, der opvarmer brugsvandet. Hos Amalo kan du vælge mellem to typer, og begge er naturligvis nogle, vi kan sætte op i dit hjem i Kastrup.
Den ene mulighed er den, ni ud af ti af vores kunder vælger. Den kalder vi for Amalo Smart. Det er en varmeveksler, der udveksler koldt vand til varmt vand, når du tænder for vandhanen eller bruseren i badet. Amalo Smart er god til familien på et til fire medlemmer, der kan nøjes med at have én bruser kørende ad gangen. Er I derimod flere i din bolig, der skal kunne gå i brusebad og tænde for karbadet på samme tid? Så er det vores anden løsning, I skal kigge på. Den kalder vi Amalo Kombitank, og det er en varmtvandsbeholder i et stilrent nordisk design. Den består af en 185 liter stor tank samt en buffertank, så I kan bruge meget varmt vand på én gang. LÆS OGSÅ: Varmtvandsbeholder eller varmeveksler - hvad skal du vælge? Er du nysgerrig på, hvad det koster at få en varmepumpe i Kastrup? Hos Amalo kan du få et uforpligtende tilbud blot ved at indtaste din adresse i vores tilbudsberegner.