Varmepumpe i Dragør

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

Amalo installerer en varmepumpe i dit hjem i Dragør

Amalo bil
Der er rift om at få installeret en varmepumpe. Bor du i Dragør eller omegn, kan du også få en sat op i din bolig. Hos Amalo er vi eksperter inden for luft til vand-varmepumper, og vi leverer og installerer gerne hos dig. Står du over for et skift af varmekilden i din bolig? Der er flere gode grunde til at vælge en varmepumpe. En luft til vand-varmepumpe udmærker sig ved at sikre en stabil og effektiv varme i dit hjem. Derudover kan den sørge for varmt brugsvand til dit daglige forbrug.

En luft til vand-varmepumpe består af en udedel, som er selve varmepumpen, og en indedel, som er den løsning, der sørger for det varme brugsvand. Hos Amalo kan du finde to forskellige typer løsninger til sidstnævnte formål. Den ene kalder vi Amalo Smart, og det er den løsning, de fleste af vores kunder vælger, da den passer til de flestes behov. Amalo Smart er en varmeveksler, der udveksler det kolde vand til varmt vand, når du skal bruge det. Dermed er der varmt vand i din hane i det sekund, du tænder for vandet. Den fylder det samme som et lille skab og kommer i et stilrent design, der passer ind i det fleste hjem.

Bør jeg tilvælge en varmtvandsbeholder til min varmepumpe i Dragør?

Den anden løsning, Amalo kan levere til varmepumpen, er en varmtvandsbeholder. Den kalder vi Amalo Kombitank. Den består af en stor rustfri beholder, der rummer 185 liter samt en buffertank, der sikrer, at varmepumpen kører stabilt og jævnt. En af de primære forskelle på en varmeveksler og en varmtvandsbeholder er, at en varmtvandsbeholder gerne skal holde vandet på en konstant temperatur for at undgå legionella-bakterier. Alternativt kan du køre et såkaldt legionella-program en gang om ugen, hvor vandet opvarmes til eksempelvis 65 grader. Dermed holdes bakterierne væk.
Amalo Kombitank egner sig godt til den husstand, hvor der er flere, der ønsker at bruge meget varmt vand på én gang. Det kunne for eksempel være, at der er en i brusebad og en anden i karbad samtidig. Amalo Kombitank fylder det samme som et mindre køleskab og kommer ligeledes i et stilrent design, ligesom Amalo Smart. Du er altid velkommen til at tage fat i os for at høre, hvilken løsning vi vil anbefale til dit behov. LÆS OGSÅ: Varmtvandsbeholder eller varmeveksler - hvad skal du vælge? Du kan få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe i Dragør ved, at du indtaster din adresse i vores tilbudsberegner.

Få et tilbud på en luft-til-vand varmepumpe

Amalo tilbyder installation af luft-til-vand varmepumper til vores kunder i Dragør. Vi har mange års erfaring med installationer og kan sikre, at processen går hurtigt og sikkert. Vi står altid klar til at hjælpe dig med installationen af din varmepumpe.

Når Amalo's teknikere har installeret din luft-til-vand varmepumpe i Dragør, sørger vores oprydningshold for at fjerne alle udskiftede dele og materialer, så du ikke skal bekymre dig om det. Vi tager selvfølgelig det udskiftede fyr med til deponering.