Varmepumpe i 2800 Kongens Lyngby

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

På udkig efter en varmepumpe i Kongens Lyngby?

Amalo bil
Med en luft til vand-varmepumpe kan du både sørge for, at din bolig har en konstant temperatur, og du har en kilde til levering af varmt brugsvand. Amalo kan levere og installere en varmepumpe i din bolig i Kongens Lyngby. Der er flere fordele ved at skifte oliefyret eller gasfyret ud med en bæredygtig varmekilde som en varmepumpe. En luft til vand-varmepumpe fra Amalo er et sikkert valg, når du ønsker at holde varmen og få varmt vand ud af bruseren.

Hos Amalo er vi eksperter i luft til vand-varmepumper. Vi har udvalgt den bedste varmepumpe på markedet, som lever op til de krav, vi har sat for en stabil og effektiv varmepumpe. Det har vi gjort ved at læse det ene specifikationsblad efter det andet. Og endelig faldt valget på en Panasonic Monoblock, og vi kalder den selv for varmepumpens Rolls-Royce. Med en Panasonic Monoblock får du gavn af alle de kvaliteter, en luft til vand-varmepumpe har. Du får en billigere varmeregning, en stabil og effektiv varme, en miljøvenlig varmekilde samt en leverandør til dit varme brugsvand.

Vi installerer også en varmepumpe hos dig i Kongens Lyngby

Hvis du er en af de danskere, der er ramt af en højere varmeregning, fordi du fyrer med olie eller gas, giver det rigtig god mening at skifte til en varmepumpe. Og du gør det ikke alene for din pengepungs skyld, men også for miljøets.
En varmepumpe kører nemlig på strøm, og som bekendt er en stor del af den strøm, vi har i Danmark, grøn i form af vind eller sol. Så når strømmen er grøn, varmer du dit hjem og brugsvand op med en bæredygtig varmekilde. Og vi ser ind i fremtid, hvor strømmen bliver mere og mere grøn, så det er den rigtige vej at gå, hvis du er miljøbevidst.

Sådan undgår du at blive generet af den sagte summen

Bekymrer du dig om summelyden fra varmepumpens udedel? Det behøver du ikke. En varmepumpe kan lave en sagte summen, men det er ikke alle, der direkte generes af lyden. Nogle er mere lydhør over for den sagte summen end andre.

Det kan du heldigvis komme til livs ved at placere udedelen væk fra soveværelsesvinduet. Derudover har du mulighed for at slukke varmepumpen om sommeren, hvilket du kan læse mere om i dette indlæg. Hvis du er nysgerrig på, hvad det koster at få en varmepumpe, kan du indtaste din adresse i vores tilbudsberegner – det er helt uforpligtende.