Varmepumpe i 2820 Gentofte

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

Ny varmekilde? Invester i en varmepumpe til dit hjem i Gentofte

Amalo bil
Står du over for en udskiftning af dit oliefyr eller gasfyr? Så overvej at vælge en varmepumpe som varmekilde og lav en fremtidssikret investering, der både er billigere og langt mere miljøvenlig. Hvis du skal til at skifte varmekilde, er det fremtidssikre valg at investere i en varmepumpe. Det gælder, uanset om årsagen til skiftet er, at pengepungen rammes af dyre varmeregninger, eller om du ønsker at gøre en større indsats for miljøet eller noget helt tredje. Kort sagt: Lige meget hvad baggrunden er for dig til at skifte fra olie- eller gasfyr, vil en investering i en varmepumpe være et fornuftigt valg.

Amalo er eksperter i varmepumper, og vi har udvalgt den bedste luft til vand-varmepumpe på markedet til vores kunder. Det er en Panasonic Monoblock, der leverer en yderst stabil varme til dit hjem. Den har en høj SCOP-faktor, hvilket betyder, at du får en varmepumpe, der bruger varmen meget effektivt. Derudover får du en moderne varmepumpe, der har en stabil varmedrift, hvilket vil sige, at den kan holde den samme ydelse i vinter- og sommerhalvåret. Med andre ord bliver den ikke påvirket af kulden i samme grad, som andre varmepumper kan blive. LÆS OGSÅ: Panasonic varmepumpe - luft til vand: Når pris og kvalitet hænger sammen

Hvordan kan en varmepumpe opvarme brugsvandet i mit hjem i Gentofte?

Som tidligere nævnt er det en luft til vand-varmepumpe, Amalo kan installere i din bolig. Det betyder, at du får en varmekilde, der – foruden at sørge for varme i dit hjem – også kan levere varmt brugsvand. Det kan luft til vand-varmepumpen, fordi den også består af enten en varmeveksler eller varmtvandsbeholder. Om du skal vælge den ene eller anden løsning til opvarmning af brugsvandet, afhænger blandt andet af det behov du har for varmt vand.
For at gøre det meget kort kan vi skelne mellem de to løsninger på denne måde: Har du brug for meget varmt vand på én gang i din husstand, vil en varmtvandsbeholder oftest være at foretrække. Kan du derimod godt klare dig med eksempelvis kun at have en bruser tændt ad gangen, er varmeveksleren løsningen til dig. Og bare rolig – hvis du er forvirret, kan du altid hive fat i os hos Amalo, og så ser vi på det sammen. Er du nysgerrig på at se, hvad prisen på en varmepumpe i Gentofte er, kan du let finde ud af det ved at indtaste din adresse i vores tilbudsberegner.