Varmepumpe i 2830 Virum

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

På udkig efter varmepumpe i Virum?

Amalo bil
Er du bosat i Virum, og leder du med lys og lygte efter hjælp til installation af en varmepumpe? Så fortvivl ej. Kontakt Amalo og spar penge på varmeregningen ved at vælge en luft til vand-varmepumpe. Har du også hørt godt om varmepumper? En varmepumpe er en miljøvenlig måde at holde din bolig varm på, og med en luft til vand-varmepumpe får du både varme i radiator eller gulv, men oven i købet også varmt brugsvand.

Hvis du står på nippet til at skulle udskifte din nuværende varmekilde, kan en varmepumpe derfor være det rette valg for dig. I forhold til varmt brugsvand findes der forskellige løsninger til varmepumper, så du hele tiden har den mængde, der er behov for i dit hjem. Det er derfor nødvendigt, at du sætter dig ind i, om det er en varmeveksler, du har brug for til opvarmning af brugsvandet eller en varmtvandsbeholder. Her kommer Amalo ind i billedet, for vi kan naturligvis hjælpe dig, så du får den løsning, der passer bedst.

Hvordan får jeg varmt brugsvand i Virum med en varmepumpe?

Når det kommer til opvarmning af brugsvand, vælger langt de fleste af vores kunder en såkaldt varmeveksler. Hos Amalo kalder vi varmeveksleren for Amalo Smart. Den fylder lidt mindre i størrelsen end en klassisk varmtvandsbeholder, og den egner sig fint til en bolig med en til fire beboere, der har en eller to brusere, der ikke kører samtidigt. Varmeveksleren virker ved, at den tager det kolde vand og veksler til varmt. Det gør, at i det øjeblik, du tænder for den varme hane, kommer der varmt vand ud.
Bor du derimod i et hjem med behov for meget varmt vand på én gang, vil løsningen være varmtvandsbeholderen: Amalo Kombitank. Med den får du en 185 liter rustfri vandbeholder samt en buffertank. På den måde kan du og din familie tænde for brusebad og badekar på samme tid. En varmtvandsbeholder holder vandet på en konstant temperatur – typisk 55 grader – hvilket er nødvendigt for at undgå, at der begynder at gro legionella-bakterier. Alternativt kan du køre et ugentligt "legionella-program" på eksempelvis 65 grader for at slå bakterierne ihjel. Dette undgår du med en varmeveksler. LÆS OGSÅ: Varmtvandsbeholder eller varmeveksler - hvad skal du vælge? Du er altid velkommen til at tage fat i os hos Amalo og få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe i Virum. Start med at indtaste din adresse i vores tilbudsberegner – og så er du i gang. {% module "module_16281534995832" path="/Amalo_April2021/modules/Adress Autocomplete", label="Adress Autocomplete" %