Varmepumpe i Rungsted Kyst

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

Hold varmen med en varmepumpe – Amalo installerer ved Rungsted Kyst

Amalo bil
Få en effektiv varme i din bolig ved Rungsted Kyst med en varmepumpe. Hos Amalo er vi eksperter i at installere luft til vand-varmepumper, og vi kommer gerne og sætter en op hos dig.

Med en luft til vand-varmepumpe i Rungsted Kyst får du en stabil og effektiv varme i hele hjemmet. Samtidig har du en varmekilde, der kommer med en varmtvandsbeholder eller en varmeveksler, som står for at levere varmt brugsvand. Derudover giver en varmepumpe andre fordele så som, at din nye varmekilde er miljøvenlig. Desuden vil du opleve, at din varmeregning bliver markant mindre sammenlignet med, hvis du fyrer med eksempelvis olie eller gas.

Hvad betyder det, at varmepumpen er effektiv?

Når vi taler om, at en varmepumpe kan give en stabil og effektiv varme, hentyder vi til varmepumpens SCOP-værdi. En SCOP-værdi siger noget om, hvor effektiv en varmepumpe er til at levere varme.
Det kan vi forklare på denne måde: Hvis en varmepumpe har en SCOP-værdi på 3,5, betyder det, at for hver 1 kWh strøm, du tilfører, leverer varmepumpen 3,5 kWh. En varmepumpe er strømbesparende sammenlignet med andre varmekilder, der har brug for strøm for at fungere. Det underbygger tal fra Energistyrelsen også, hvor det fremgår, at et gennemsnitligt forbrug af varmepumpe i en bolig på 140 kvadratmeter ligger på 5.800 kWh, og med elvarme er det tal i stedet oppe på 18.100 kWh. LÆS OGSÅ: Skift fra elvarme til luft til vand-varmepumpe og spar penge

Hvordan får jeg varmt brugsvand med en varmepumpe ved Rungsted Kyst?

En luft til vand-varmepumpe fra Amalo kommer enten med en varmeveksler, vi kalder Amalo Smart, eller en varmtvandsbeholder, Amalo Kombitank. Hvilken af de to løsninger du skal gå med afhænger af, hvilket behov du har i din bolig. Den korte forklaring på forskellen er, at varmeveksleren er god, hvis du kan nøjes med at tænde én bruser ad gangen, mens varmtvandsbeholderen egner sig bedst til, hvis der er flere, der skal bruge varmt vand på én gang.

Derudover er der en forskel på, hvor meget de to løsninger hver især optager af plads i dit hjem. Amalo Smart er ikke så stor og fylder 50 x 56 cm, mens varmtvandsbeholderen er noget større og fylder 200 x 64 cm. Begge kommer i et stilrent design, der passer ind i alle nordiske hjem. Ved at indtaste din adresse i vores tilbudsberegner neden for, kan du få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe i Rungsted Kyst – og det er gratis og uforpligtende.