Varmepumpe i 2970 Hørsholm

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

Hold varmen med en varmepumpe i din bolig i Hørsholm

Amalo bil
Ønsker du en mere bæredygtig og billigere måde at holde varmen på end ved brug af olie eller gas? Overvej at investere i en varmepumpe til dit hjem i Hørsholm. Hvis du vælger en luft til vand-varmepumpe, får du også varmet dit brugsvand op. Hvis du til daglig varmer din bolig og dit brugsvand op ved hjælp af et olie- eller gasfyr, er der mange penge at spare ved at vælge en varmepumpe i stedet. Du kan faktisk spare flere tusinde kroner om året. Samtidig får du en nem varmekilde, der stort set passer sig selv, når den først er installeret.

En anden fordel ved at vælge en varmepumpe som opvarmningsform er, at den er meget mere grøn end olie og gas, der udleder store mængder af CO2, når det brændes af. En varmepumpe kører på strøm, som vi i Danmark kan producere miljøvenligt ved hjælp af vind og sol. Det betyder, at du både får flere penge mellem hænderne ved at vælge en varmepumpe frem for gas eller olie til opvarmning af din bolig og tilmed et plus i klimabogen, fordi du bidrager til at nedbringe udledningen af CO2.

Hvordan får jeg installeret en varmepumpe i Hørsholm?

Ud over den store besparelse og den miljømæssige gevinst er der også den fordel, at en varmepumpe bruger energien meget effektivt. Hos Amalo er vi specialister i luft til vand-varmepumper, og vi har udvalgt den bedste af slagsen på markedet til vores kunder – den der giver mest værdi for pengene. Den omtalte luft til vand-varmepumpe er en Panasonic Monoblock, og en af de ting, der gør netop den luft til vand-varmepumpe fortræffelig, er dens evne til at levere varmen effektivt. Eller sagt på en mere teknisk måde: SCOP-tallet er lige i øjet. Det gør varmepumpen driftseffektiv, når vi kigger på den mængde el, den forbruger. Du får dermed mest muligt ud af den el, du betaler for.
LÆS OGSÅ: Hvorfor vi mener, vi har valgt den bedste luft til vand-varmepumpe Ønsker du at investere i en varmepumpe til dit hjem i Hørsholm, er alt, du skal gøre, at kontakte Amalo. Vi leverer og installerer varmepumpen og den tilhørende løsning til opvarmning af brugsvand, så du snarest muligt kan få varmet din bolig op effektivt, billigt og ikke mindst miljøvenligt. Er du nysgerrig efter, hvad det koster at investere i en luft til vand-varmepumpe samt installationen? Så indtast din adresse i vores tilbudsberegner øverst på siden.