Varmepumpe i Espergærde

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

Investér i en varmepumpe til huset i Espergærde i dag

Amalo bil
Uanset om du går op i miljøet eller ej, er en varmepumpe en god investering til din bolig i Espergærde. Varmepumpen er tjent hjem i løbet af få år, og du får en stabil og effektiv varme i dit hjem. Med en varmepumpe har du mulighed for både at spare penge på din varmeregning, bruge en miljøvenlig varmekilde samt opnå en stabil varme overalt i dit hjem. Vælger du en luft til vand-varmepumpe, kan du også få varmt brugsvand.

Det sørger varmepumpens "samarbejdspartner" for, som består af enten en varmtvandsbeholder eller en varmeveksler. Hos Amalo er vi specialiseret i varmepumper, og vi tilbyder både at levere, installere og servicere din varmepumpe i Espergærde, når du først har truffet valget om, at det er den varmekilde, du ønsker i dit hjem. Det vil sige, at du dernæst blot skal beslutte, om du har brug for den ene eller anden løsning til at varme brugsvandet op med. Hos Amalo tilbyder vi to løsninger: vi har en varmtvandsbeholder, vi kalder Amalo Kombitank. Det er en stor rustfri beholder, der rummer 185 liter. Dertil kommer en buffertank, som sørger for, at varmepumpen kører jævnt og slides mindre. Alternativet er en varmeveksler – nemlig Amalo Smart.

Bør jeg vælge varmeveksler til min varmepumpe i Espergærde?

Amalo Smart er en varmeveksler, der udveksler koldt vand til varmt i det øjeblik, du tænder for bruseren eller vandhanen. Den egner sig godt til de flestes behov, og det er også den billigste løsning at installere af de to nævnte. Varmeveksleren fylder mindre end varmtvandsbeholderen, og den bruger ikke energi på konstant at holde vandet på en indstillet temperatur, ligesom varmtvandsbeholderen gør.
Så selvom varmeveksleren ikke er godkendt til at opnå tilskud til varmepumpen, er det stadig den løsning, vi som oftest vil anbefale. Hvis varmeveksleren vel at mærke møder det behov, der er i din husstand. LÆS OGSÅ: Luft til vand varmepumpe-tilskud: Det er ikke billigere (og derfor ikke besværet værd)

Få et uforpligtende tilskud på en varmepumpe

Der er fordele og ulemper ved både den ene og den anden løsning, hvilket du kan læse mere om her, og er du i tvivl om, hvad der er det rigtige i din situation, er du velkommen til at tage fat i os.

Hos Amalo har vi udviklet en helt unik prisberegner. Det betyder, at du kan få prisen på en varmepumpe i Espergærde allerede nu. Det eneste, det kræver, er, at du indtaster din adresse, og vupti: dit uforpligtende tilbud på en varmepumpe er serveret.