Varmepumpe i 3460 Birkerød

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

Hold varmen med en varmepumpe i dit hjem i Birkerød

Amalo bil
Er du bosat i Birkerød, og er du på udkig efter en varmepumpe? Så tag Amalo med på råd. Vi er eksperter inden for luft til vand-varmepumper, og vi kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg ud fra dit behov. Uanset hvad baggrunden er for, at du overvejer at installere en varmepumpe i dit hjem i Birkerød, kan det vise sig at være et rigtig godt valg. Det gælder både, når vi kigger på det rent økonomiske, og miljømæssige perspektiv. Rent økonomisk kan du nemlig spare en hel del penge ved at holde dit hjem varmt – og dit brugsvand for den sags skyld – ved brug af en luft til vand-varmepumpe kontra et olie- eller gasfyr.

Det bliver dyrere og dyrere at fyre med olie eller gas. Det skyldes blandt andet et politisk ønske om at sige farvel til gas fra Rusland. Og det får flere danskere til at hoppe med på den grønne omstilling og vælge en mere miljøvenlig måde at holde hjemmet varmt på end ved afbrænding af fossile brændstoffer. Derfor er der oprettet økonomiske puljer, der kommer de boligejere til gode, som ønsker at skifte til en varmepumpe. Det gælder eksempelvis for Bygningspuljen, som du kan læse mere om her. Samtidig kan du også gratis blive afkoblet gasledningen til dit hus – men skynd dig, for puljen er kun åben i begrænset tid. LÆS OGSÅ: Venter du på tilskud? Så misser du måske den gratis gasafkobling i ventetiden

Få den bedste varmepumpe på markedet i Birkerød

Som boligejer i Birkerød kan du også få meget ud af at skifte fra din nuværende varmekilde til en varmepumpe. Foruden de førnævnte fordele med pris og miljø har en varmepumpe også har det fortrin, at den er meget effektiv. Nu bliver det en smule teknisk, men inden for varmepumper taler vi om den såkaldte SCOP-værdi. Det er en værdi, der fortæller, hvor effektivt en varmepumpe kan levere varme. Jo højere SCOP-værdi, jo mere effektiv er varmepumpen.
Det kan vi illustrere med et eksempel. Lad os sige, at en varmepumpe har en SCOP-værdi på 3,5. Dermed betyder det, at varmepumpen leverer 3,5 kWh for hver 1 kWh strøm, du tilfører. Hos Amalo har vi udvalgt den bedste varmepumpe på markedet ud fra en række parametre, heriblandt SCOP. Det er en Panasonic Monoblock, som ud fra vores målestok er den bedste luft til vand-varmepumpe på markedet i sin prisklasse. Dermed behøver du ikke tage en beslutning om, hvilken varmepumpe du skal have installeret – det har vi allerede gjort. Du skal blot finde ud af, hvilken løsning du har brug til opvarmning af dit brugsvand. Indtast din adresse i vores tilskudsberegner, og få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe i Birkerød.