Varmepumpe i 3540 Lynge

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

Søger du en effektiv varmepumpe i Lynge?

Amalo bil
De høje priser på olie og gas får flere danske boligejere til at overveje at udskifte gas- eller oliefyret til fordel for en varmepumpe. Det kan du som boligejer i Lynge også gøre. Og foruden besparelsen på varmeregningen, er der flere fordele. Der er ingen tvivl om, at du sparer penge på varmeregningen ved at udskifte det gamle oliefyr eller gasfyr med en spritny, moderne varmepumpe i Lynge. Og udover at din pengepung kan mærke forskellen, får du og miljøet også glæde af de andre fordele, der er ved at bruge en varmepumpe som varmekilde i hjemmet.

En varmepumpe giver nemlig en meget effektiv og stabil varme. Du undgår derfor at gå og justere op og ned på varmen, når først temperaturen er sat. Derudover udmærker en varmepumpe sig også ved at være en af de mest miljøvenlige – hvis ikke den mest miljøvenlige – spiller på området. En varmepumpe kører som bekendt på strøm, og når vi i Danmark producerer el, er en stor del af det såkaldt "grøn" strøm. Og mængden af den grønne strøm bliver kun større og større i takt med, at der bliver opført flere solceller og vindmøller.

Få den bedste varmepumpe på markedet til dit hjem i Lynge

Hos Amalo ønsker vi at gøre det enkelt for vores kunder at skifte til en varmepumpe. Vi har derfor støvsuget markedet for den bedste luft til vand-varmepumpe, så du ikke behøver at gøre det. Derfor kan vi levere og installere den varmepumpe, som vi anser som en Rolls-Royce på varmepumpemarkedet. Nemlig en Panasonic Monoblock der scorer højt på de krav, vi har sat for en effektiv luft til vand-varmepumpe.
Det er dermed også den varmepumpe, vi vil komme og installere i dit hjem i Lynge, hvis du vælger at kontakte os. Derudover får du brug for en løsning til at levere dit varme brugsvand, og her kan du vælge mellem to modeller. Det drejer sig om henholdsvis en varmeveksler, kaldet Amalo Smart, eller en varmtvandsbeholder, kaldet Amalo Kombitank. En varmeveksler er den løsning, som ni ud af ti af vores kunder går med, da den passer godt til de flestes behov. Varmtvandsbeholderen egner sig godt til den store familie, der bruger meget varmt vand på én gang. LÆS OGSÅ: Varmtvandsbeholder eller varmeveksler: Hvad skal du vælge? Du kan få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe i Lynge ved at indtaste din adresse i vores tilbudsberegner herunder.