Varmepumpe i Frederikssund

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

Derfor bør du investere i en varmepumpe til huset i Frederikssund

Amalo bil
Er det tid til at skifte varmekilde? Har du overvejet en varmepumpe til din bolig i Frederikssund? Der er mange fordele ved at vælge en varmepumpe, der båder egner sig til mindre og større hjem. Har du længe gået og tænkt over, hvilken varmekilde du bør få sat op, når din nuværende står af? Så overvej lige en ekstra gang, om ikke det var en god ide med en varmepumpe denne gang. En varmepumpe har en lang række fordele, og den passer ind i både større og mindre boliger.

Blandt fordelene kan vi nævne: - du sparer penge på varmeregningen - du får en miljøvenlig varmekilde - du får en stabil og effektiv varme i dit hjem LÆS OGSÅ: Varmepumpe eller fjernvarme - hvilken varmekilde er mest bæredygtig?

Valget er taget: Panasonic Monoblock er varmepumpen

Hos Amalo er vi specialister inden for luft til vand-varmepumper, og vi har udvalgt den bedste af slagsen på markedet. Det har vi gjort ved at læse alle de specifikationsblade, der omhandler varmepumper, som vi kunne opdrive.
I sidste ende stak én luft til vand-varmepumpe ud fra de andre, og det er en Panasonic Monoblock. Det vil derfor være den, vi kommer og installerer i din bolig i Frederikssund. Dertil kommer en løsning, du har brug for til opvarmning af brugsvandet – og det kan vi selvfølgelig også byde ind med.

Varmtvandsbeholder eller varmeveksler til din varmepumpe i Frederikssund?

Det er sådan, at vi hos Amalo har to løsninger til opvarmning af brugsvandet, som du kan vælge i mellem til din bolig i Frederikssund. Som makker til varmepumpen går det hele op i en højere mening, når duoen sørger for hhv. opvarmning af dit hjem samt det vand, der ryger ud af hanen, når du tænder for den.

Derfor er det op til dig at beslutte, om du ønsker en varmtvandsbeholder, som vi kalder Amalo Kombitank, eller en varmeveksler, kaldet Amalo Smart. Den førstnævnte egner sig godt til den type husstand, der har brug for meget varmt vand på én gang, mens den sidste lever op til de flestes behov. Faktisk ender Amalo Smart med at være valget for ni ud af ti af vores kunder. Vi kan naturligvis hjælpe dig med at træffe beslutningen, hvis du er i tvivl. Og hvis du er nysgerrig efter at se, hvad en varmepumpe i Frederikssund kan koste for dig, er alt, du skal gøre, at indtaste din adresse i vores tilbudsberegner – det er gratis og helt uforpligtende.