Varmepumpe i Ølstykke

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

Få installeret en varmepumpe i din bolig i Ølstykke

Amalo bil
Med Amalo som installatør kan du sikre dig en bæredygtig varmekilde i dit hjem i Ølstykke. Vi leverer, installerer og servicerer din nye varmepumpe, alt imens du sparer penge på varmeregningen. Der er mange penge at hente hjem i besparelser ved at udskifte en varmekilde som olie- eller gasfyr med en varmepumpe. Ifølge Videncentret Bolius kan du spare flere tusinde kroner i forbrug årligt ved at foretage skiftet.

Og når du er klar til at gøre en brandgod investering, står vi hos Amalo klar til at installere din nye luft til vand-varmepumpe. En luft til vand-varmepumpe er en varmekilde, der både kan sørge for at holde dit hjem varmt og levere varmt brugsvand. Den består af en inde- og en udedel, og alt du behøver at tage stilling til er: - placering af varmepumpens udedel - hvilken løsning du ønsker til opvarmning af brugsvand Læs med herunder, hvor vi uddyber de to punkter.

Vælg en god placering til din varmepumpe i Ølstykke

Når du skal finde ud af, hvor varmepumpens udedel skal placeres, vil vi som udgangspunkt anbefale, at du finder et sted op ad husmuren. Skal varmepumpen stå et stykke væk fra huset, vil det kræve, at der bliver gravet i din have.
Og ud over at det kan være en uoverskuelig omgang, at se noget af din have blive gravet op, koster det også flere penge, end hvis du placerer varmepumpens udedel op ad huset. På den måde slipper du nemlig for gravearbejdet. Derudover vil vi anbefale, at du placerer varmepumpen et sted, hvor du ikke opholder dig så meget på din grund og ikke lige under soveværelsesvinduet. Du kan læse meget mere om den gode placering af varmepumpen i dette indlæg.

Hvordan ønsker du dit brugsvand varmet op?

Når det kommer til opvarmning af brugsvand, kan vi hos Amalo tilbyde to løsninger. Den ene kalder vi Amalo Smart, og den består af en varmeveksler, der udveksler koldt vand til varmt. Den egner sig godt til en husstand, hvor der ikke nødvendigvis er brug for meget varmt vand på én gang.

Er der derimod behov for, at en person kan gå i brusebad og en anden i karbad på samme tid, vil vi i stedet anbefale en varmtvandsbeholder. Vi kalder den Amalo Kombitank. Den består af en 185 liter rustfri beholder samt en buffertank. Vil du gerne se, hvad det koster dig at investere i en varmepumpe i Ølstykke? Indtast din adresse i vores prisberegner og få et uforpligtende tilbud.