Varmepumpe i Holbæk

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

Gør en god investering til dit hjem i Holbæk: En varmepumpe!

Amalo bil
Er du boligejer, er du formentlig vant til at træffe store beslutninger med hensyn til, hvad der skal ske af forbedringer i din bolig. En af de bedste investeringer, du kan foretage, er en fremtidssikret varmekilde. Og hvorfor ikke vælge en miljøvenlig en af slagsen? En varmepumpe vil gøre det godt i dit hjem i Holbæk. Med en luft til vand-varmepumpe er du godt beredt til fremtiden, hvad angår en måde at holde varmen på, som er bæredygtig. Det er i tidens ånd, at vi skal mere væk fra olie og gas, så hvorfor ikke sige farvel til din nuværende varmekilde allerede i dag og hoppe ind i fremtiden sammen med en luft til vand-varmepumpe?

Amalo kan installere den for dig. Med os som installatør får du varmepumpe-eksperter til rådighed; vi laver faktisk stort set ikke andet end at installere og servicere varmepumper. Når du vælger en luft til vand-varmepumpe fra Amalo til dit hjem, får du en løsning, der både giver varme i gulvet eller radiatorerne, alt efter hvad du har, samt varmt brugsvand. Det vil sige, at du med til varmepumpen også skal vælge en løsning, der kan sørge for at varme dit brugsvand op. Det kan være en varmtvandsbeholder eller en varmeveksler. Begge dele er noget, vi tilbyder hos Amalo. Vi kalder løsningerne for Amalo Kombitank og Amalo Smart.

Hvilken løsning skal jeg vælge til min varmepumpe i Holbæk?

Om du bør gå efter en varmeveksler, Amalo Smart, eller en varmtvandsbeholder, Amalo Kombitank, afhænger af flere faktorer. En af dem er, hvilket behov der er for varmt vand i din husstand.
Begge dele egner sig til husstanden på en til fire personer, men hvor varmeveksleren er bedst, hvis du kun har en bruser kørende ad gangen, kan varmtvandsbeholderen godt levere nok varmt vand til, hvis der både er en person i brusebad og en anden samtidig tænder for karbadet. Begge modeller passer ind i de fleste danske hjem med deres nordiske og stilrene design. Kombitanken er noget større end varmeveksleren, der med sin beskedne størrelse måler 50 x 56 cm. Dertil er den 19 cm dyb. Kombitanken optager lidt mere plads og måler 200 x 64 cm. Den er 67 cm dyb. LÆS OGSÅ: Varmtvandsbeholder eller varmeveksler - hvad skal du vælge? Ønsker du at se, hvad en varmepumpe i Holbæk koster? Så prøv vores prisberegner. Med den får du et uforpligtende tilbud på en varmepumpe blot ved at indtaste din adresse.