Varmepumpe i Næstved

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

Spar penge med varmepumpe

Amalo bil
Næstved-kunder kan spare penge og gøre deres hjem mere energieffektivt med en luft til vand-varmepumpe. Amalo-kunder kan typisk tilbagebetale investeringen på 4-6 år. Få den bedste økonomiske investering til dit hus med en varmepumpe.

Benyt energien fra luften omkring den

Optimer indeklima og økonomi med Panasonic Smart Cloud.

Næstved - Med luft til vand-varmepumpens automatiske varmestyring, får du det bedste indeklima og laveste forbrug, selv når udetemperaturen skifter.
Giv din varmepumpe det bedste med Panasonic Smart Cloud. Med denne app kan du nemt overvåge forbruget og få fuld kontrol over din varmepumpe, uanset hvor du er. Det giver dig den optimale balance mellem komfort og økonomi, så du kan spare på energien.
Vi tilbyder installation af luft til vand-varmepumper i Næstved. Vi har mange års erfaring med installationer og kan sikre, at processen går hurtigt og sikkert.

Når Amalos teknikere har installeret din luft til vand-varmepumpe i Næstved, sørger vores oprydningshold for at fjerne alle udskiftede dele og materialer, så du ikke skal bekymre dig om det. Vi tager selvfølgelig det udskiftede fyr med til deponering.