Varmepumpe i 8600 Silkeborg

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.000 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

Få en varmepumpe i dit hjem i Silkeborg

Amalo bil
Er du brændt varm på tanken om en varmepumpe til at holde varmen i din bolig i Silkeborg? Amalo er eksperter inden for luft til vand-varmepumper, som også kan levere varmt brugsvand. Der er mange fordele ved at vælge en varmepumpe som varmekilde, hvis du står og skal udskifte det gamle olie- eller gasfyr. Du får blandt andet en meget billigere varmeregning. Derudover er investeringen tjent hjem i løbet af kortere tid, end hvis du beslutter dig for et nyt gasfyr.

Dertil får du en miljøvenlig varmekilde, som ikke udleder CO2, ligesom et gasfyr, der ikke ligefrem kan kaldes bæredygtig, når opvarmningen af det fossile brændstof er i gang. En anden fordel, der er værd at fremhæve ved en luft til vand-varmepumpe, er, at den sørger for en stabil og effektiv varme i dit hjem. Du kan dermed have en konstant temperatur, så du ikke behøver at rende og skrue op og ned for radiatorerne flere gange dagligt.

Få gode råd til opsætning af varmepumpe i Silkeborg

Hos Amalo er vi eksperter inden for varmepumper, og vi kommer gerne til Silkeborg for at levere og installere en varmepumpe i din bolig. Ud over selve varmepumpen skal du også tage stilling til, hvilken løsning du ønsker til opvarmning af brugsvandet.
Amalo har to løsninger, der passer til alle behov. Amalo Smart er den, de fleste vælger. Den består af en varmeveksler, der udveksler koldt vand til varmt vand, når du tænder for vandhanen eller bruseren i badet. Varmeveksleren er den billigste løsning, vi har, da den ikke koster nær så meget i installation som den anden løsning, nemlig varmtvandsbeholderen. Varmtvandsbeholderen er god til de husstande, der bruger meget varmt vand på én gang. Amalos varmtvandsbeholder, Amalo Kombitank, består af en 185 liter stor rustfri beholder samt en supplerende buffertank, der sørger for, at varmepumpen kører jævnt og ikke slides unødigt.

Hvad koster en varmepumpe?

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du bør vælge, kan du læse mere i dette indlæg. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi vil anbefale ud fra behovet i din bolig. I princippet kan begge løsninger bruges af både den lille og store husstand, så der er også andre forhold, der er værd at tage med i overvejelserne.

På vores hjemmeside kan du uforpligtende få et tilbud på en varmepumpe i Silkeborg ved at indtaste din adresse i vores prisberegner.