fbpx

Hvad er prisen på en luft til vand-varmepumpe?

Prisen varierer fra hus til hus. Læs med for at forstå, hvordan prisen hænger sammen og, hvor hurtigt du kan få et tilbud

Hvad er prisen på en luft til vand-varmepumpe?

Prisen varierer fra hus til hus. Læs med for at forstå, hvordan prisen hænger sammen og, hvor hurtigt du kan få et tilbud

Hvad er min pris på en luft til vand-varmepumpe? Det vil de fleste gerne have et hurtigt svar på.

Grunden til at det traditionelt er svært at få, er fordi du som husejer ikke skal fyldes med falske forventninger inden vi som varmepumpeinstallatør har det fulde overblik over alle variablerne i din luft til vand-varmepumpeinstallation.

Når du får en pris fra os, skal det også være en pris, som du kan acceptere på stedet – uden du skal tænke på efterregninger.

Få prisen på din luft til vand-varmepumpe inden for 24 timer

Vi har derfor lavet en tilbudskonfigurator, hvor du kan placere alle de elementer i installationen, som vi skal have vished om for at kunne give dig et tilbud. Dvs. du fortæller os placeringen af:

  • Nuværende varmekilde
  • Varmtvandsbeholderen
  • Eltavlen
  • Din ønskede fremtidige placering af varmepumpens udedel

Det tager kun 5 min. for dig at lave et skræddersyet konfiguration, så du kan få prisen på din luft til vand-varmepumpeløsning. Start med at indtaste din adresse nedenfor:

luft til vand-varmepumpe priskonfigurator

Kan jeg ikke bare få et overslag på varmepumpeløsningen?

Jo, det kan du få endnu hurtigere end tilbuddet – opskriften er dog den samme. Når du indtaster din adresse i linket ovenfor, vil du først blive præsenteret for et overslag. Det er dog udelukkende lavet ud fra dine BBR-registrerede kvadratmeter og alderen på dit hus. Nedenfor kan du se et eksempel på et overslag:

luft til vand-varmepumpe overslagHvis du vil transformere overslaget til din præcise luft til vand varmepumpe pris, skal du kun bruge 5 min. på at gå gennem tilbudsflowet – start med at indtaste din adresse 😊

Hvilke variabler påvirker prisen på en luft til vand-varmepumpe?

Ofte ligger prisen indenfor overslaget, men der er nogle få ting, der kan forøge prisen. Dem skal vi have klarlagt, inden vi kan give dig et tilbud:

Varmepumpestørrelsen

Jo større en varmepumpe du skal bruge, jo mere vil prisen forøges. Vi udregner gennem tilbudskonfigurationen størrelsen på din varmepumpe baseret på bygningsår og antal opvarmede kvadratmeter.

Hvis vi er i tvivl om din varmepumpestørrelse, kommer vi med opfølgende spørgsmål til dit forbrug.

Afstanden mellem varmepumpen, centralvarmeopkoblingen, varmtvandsbeholderen og eltavlen

Vi har brug for at vide afstanden mellem disse fire elementer, så vi ved, hvor mange rør- og kabelmeter vi skal bruge til din installation.

Sidder alle varmepumpe, centralvarmeopkobling (tilkoblingen til radiator- eller gulvvarmesystem), varmtvandsbeholder og eltavle i en 5-meters radius, er det inkluderet i vores basispris. Al ekstra rør- og kabelføring vil fremgå som separate punkter i dit tilbud i 5-meters intervaller.

Vi vil derfor altid råde dig til at stille din varmepumpe så tæt som muligt på dit bryggers/teknikrum.

Nedgravning af varmerør

Hvis du vil have varmepumpen til at stå mere end 1 meter fra husmuren, skal varmerørene graves ned fra varmepumpens placering til der, hvor røret skal føres ind i huset.

Vi skal hyre et gravehold til en hel dags arbejde lige meget, hvor langt de skal grave. Så det vil altid være billigst for dig at finde en plads til varmepumpen ved husmuren.

Alle disse variabler kan vi dog få afklaret ved at du svarer på nogle simple spørgsmål omkring dit hus – start med at indtaste din adresse 😉

Hvad indeholder prisen på Amalos luft til vand-varmepumpeløsning?

Hos Amalo tilbyder vi kun totalløsninger. Dvs. at vi erstatter dit gamle fyr og varmtvandsløsning med en varmepumpeløsning, der både laver varme og varmt vand.

Alle vores tilbud er udformet sådan, at du ikke står med løse ender, når vi kører. Derfor indeholder alle tilbud:

  • En Panasonic monoblock varmepumpe.
  • En brugsvandsløsning i form af Amalo Smart eller Amalo kombitank.
  • Amalo Service der sørger for bortskaffelse af fyr, tillukning af huller, isolering og slutrengøring.
  • VVS og el-installationsarbejde.
  • Panasonic Wifi-modul.
  • Op til 5 meter rør- og kabelføring.

Du kan læse mere om de essentielle komponenter lige her. Hvis du fyrer med olie kommer en sløjfning eller bortskaffelse af olietanken automatisk med i tilbuddet.

Men som sagt – alt dette vil du få vished om ved at………*trommehvirvel……….. du laver din egen tilbudskonfiguration 😀