Se hvad du kan spare ved at skifte til en varmepumpe

5 stjerner på Trustpilot
5 stjerner på Facebook
BLOG

Hvad koster et solcelleanlæg? Få et nøjagtigt prisoverslag med Amalos prisberegner

Skrevet d. 1. maj 2023

af Rasmus Høtoft

Hvad koster et solcelleanlæg? Få et nøjagtigt prisoverslag med Amalos prisberegner

Hvis du er boligejer og overvejer at investere i solceller, er det vigtigt at vide, hvad du kan forvente at betale. Prisen på et solcelleanlæg varierer afhængigt af en række faktorer, såsom dit årlige elforbrug, placeringen af dit hjem og retningen af dit tag.

Som boligejer vil du sandsynligvis gerne have en præcis pris på, hvad det vil koste at få installeret et solcelleanlæg. Her på siden får du en idé om, hvad du kan forvente at betale – og så er du mere end velkommen til at prøve vores gratis olcelle prisberegner.

Hvad koster et solcelleanlæg?

Prisen på solcelleanlæg varierer meget afhængigt af størrelsen på anlægget, kvaliteten af materialerne og omkostningerne ved installationen.

Typisk ligger prisen et sted mellem 60.000 og 70.000 kr. for et standard solcelleanlæg, men det er vigtigt at huske, at dette kun er en generel tommelfingerregel, og at den faktiske pris kan variere meget afhængigt af de specifikke omstændigheder ved dit hjem.

Få et prisoverslag hos Amalo

Amalo's prisberegner kan hjælpe dig med at få et mere nøjagtigt prisoverslag på et solcelleanlæg. Ved hjælp af vores nemme løsning kan du indtaste din adresse og nogle få oplysninger om dit årlige elforbrug og tagets retning. Dernæst vil vores prisberegner give dig et nøjagtigt prisoverslag på, hvad det vil koste at installere et solcelleanlæg på dit hjem. Det er en hurtig og nem måde at få en præcis pris på, hvad det vil koste at få installeret solceller på dit tag.

Find Solcelle prisberegneren her.

Hvorfor vælge solceller?

Der er mange fordele ved at investere i solceller. For det første kan solceller hjælpe dig med at spare på din elregning. Når du bruger din solenergi, behøver du ikke at købe strøm fra din elleverandør, hvilket kan resultere i besparelser på din månedlige elregning. Derudover kan du sælge overskudsstrøm tilbage til elnettet og tjene penge på den strøm, du producerer.

Der er også en økonomisk fordel ved at investere i solceller, idet de kan øge værdien af dit hjem. Klimavenlig varme og energieffektive boliger er blevet mere populære i dag, så investeringen i et solcelleanlæg kan være en god måde at øge din ejendoms værdi på. Udover dette kan solceller hjælpe med at reducere dit CO2-aftryk og gøre din bolig mere bæredygtig.

Investering i solceller er en god beslutning for både miljøet og din pengepung, og med Amalos prisberegner kan du nemt og hurtigt få en nøjagtig pris på, hvad det vil koste at få installeret et solcelleanlæg på dit tag. Vi mener, at solceller er en god investering for enhver boligejer, der ønsker at spare på deres energiregning og samtidig tage ansvar for miljøet.

Kontakt os på +45 7174 7031 eller hallo@amalo.dk gerne for mere information og hjælp til at få installeret solceller på dit hus.

Solcelleanlæg skal tilsluttes af en autoriseret elektriker. Dette skyldes, at der er krav om, at installationen skal være i overensstemmelse med de danske regler og standarder for elinstallationer. Derudover skal solcelleanlæg også registreres hos elselskabet og Sikkerhedsstyrelsen.
Installationstiden for et solcelleanlæg varierer afhængigt af størrelsen på anlægget og kompleksiteten af installationen. Normalt tager det et par dage at installere et standard solcelleanlæg.
Næsten alle tagkonstruktioner kan bære solceller, men det kan være en god idé at få en professionel vurdering af din tagkonstruktion inden monteringen for at undgå skader.