AMALO SOL

Beregn din pris på
solceller på taget

En komplet løsning alt inklusiv

Solceller med eller uden batteri Vi klarer monteringen Vi klarer papirarbejdet til Energistyrelsen og din el-distributør.
5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.500 glade kunder
Solceller

Hvad er min pris på solceller?

Det kan du nemt finde ud af med vores solcelle-beregner. Vi tager højde for arealet på dit tag du gerne vil bruge og om du vil have med eller uden batteri.

Det tager under fem minutter at få en pris

Start med at indtaste din adresse i feltet ovenfor

Hvilke variabler påvirker prisen på et solcelleanlæg?

Ofte ligger prisen inden for overslaget, men der er nogle få ting, der kan forøge prisen. Dem skal vi have klarlagt, inden vi kan give dig et tilbud:

Solcelleanlægsstørrelsen

Jo større et solcelleanlæg, du skal bruge, desto mere vil prisen forøges. Vi udregner gennem tilbudskonfigurationen størrelsen på dit solcelleanlæg baseret på dit forventede strømforbrug og antallet af solskinstimer i dit område.

Hvis vi er i tvivl om dit solcelleanlægsstørrelse, kan du igennem vores system hente dine forbrugsdata igennem den offentlige løsning eloverblik.dk

Solceller med eller uden batteri

Du kan vælge at købe et batteri med til dit solcelleanlæg. Med et batteri kan du lagre den strøm du ikke selv bruger til senere på dagen. Det er for eksempel smart at bruge strøm fra batteriet imellem 17-20 hvor der er højere tariffer på elnettet.

Alle disse variabler kan vi dog få afklaret ved, at du svarer på nogle simple spørgsmål om dit hus. Start med at indtaste din adresse.