DANMARKS SOLCELLE- OG VARMEPUMPEEKSPERTER

Om Amalo

Hvorfor er vi de bedste i Danmark til varmepumper og solceller? Få svaret her, og se holdet bag Amalo.

HVORFOR AMALO

Hvorfor er vi bedre end de fleste?

I Amalo laver vi intet andet end at installere og servicere varmepumper og solceller. Vi monterer ikke toiletter, udskifter radiatorer eller noget som helst andet.

Vi har kun en eneste mission - at levere de bedste luft til vand-varmepumpeløsninger og solcelleløsninger, hvor mest muligt af besparelsen ender i din lomme.
DSCF8557
3 gode grunde

Hvorfor er vi billigere
end de fleste?

Se her, hvorfor du skal vælge Amalo til at installere din varmepumpe eller solceller.

1

Vi sælger KUN varmepumper og solceller

Vi laver kun det og er ret gode til det. Det betyder, at vi spilder meget lidt tid og altid har lige præcis de kompetencer, det værktøj og de dele på lager, der skal til for at give dig en hurtig og korrekt installation.

2

Vi kører alt 100 % digitalt

Traditionelle el-installatører og VVS-virksomheder kører hjem til dig for at vurdere opgaven og tager så tilbage til kontoret og skriver et tilbud.

Det tager let 3-4 timer, og da man i snit skal give tilbud til 8-10 kunder før man vinder en opgave, sparer det os for 20-30 timers arbejde, hver gang vi får en ny kunde.

3

Den bedste produkter på markedet

Vi installerer kun kvalitetsprodukter, da vores erfaring er, at de leverer den mest holdbare og energieffektive løsning.

Og ja, kvalitet koster en smule mere end gennemsnittet, men da vi køber så meget ind, får vi store rabatter og kender dertil løsningerne så godt, at vi kan montere dem hurtigere, end hvis vi havde mange forskellige produkter, vi skulle arbejde med.

Med andre ord: Du får den bedste løsning til den laveste pris.

Få et tilbud

Se hvad du kan spare ved at skifte til en varmepumpe

Holdet bag

Hvem er vi?

Amalo er stiftet af Rasmus Høtoft og Kristian Frølund Jørgensen. Rasmus er uddannet ingeniør fra DTU og er dertil autoriseret VVS-montør og el-installatør . Han er den fagligt ansvarlige i Amalo og har både den tekniske og håndværksmæssige baggrund, der sikrer, at vi arbejder med de rigtige løsninger og samtidig kan stå inde for det arbejde, vi laver og leverer.

Kristian er uddannet Datatekniker fra TechCollege i Aalborg. Han er bl.a. hjernen bag Amalos “tilbudsmotor”, der sikrer, at du får det rigtige tilbud, uden at vi behøver at besøge dit hjem først - og den tid, vi sparer, gør, at vi kan give dig en lavere pris.
founders
partners

INVESTORER

Vores bestyrelse

I vores bestyrelse og ejerkreds har vi den kendte it-iværksætter Martin Thorborg, der var en af vores første kunder. Efter at vi havde installeret hans varmepumpe, blev han så glad for os, at han endte med at købe sig ind i Amalo, og han har nu både skudt penge ind og givet os uvurderlig hjælp til at kunne gøre endnu mere for vores kunder. Martin har desuden sidenhen også købt solceller og batteri fra Amalo.

Vi har også David Andersen i ejerkreds og bestyrelse. David er partner med Martin Thorborg i regnskabsprogrammet Dinero, som de sammen stiftede i 2012. David er ekspert i brugervenligt design, har en stor forståelse for kundeservice og er garant for, at hjemmesiden og tilbudsmodulet altid er til at forstå for alle. David er også kunde i Amalo, han har købt solceller og batteri, som sparer ham mange penge på elregningen.