Danmarks Varmepumpeeksperter

Om Amalo

Hvorfor er vi de bedste i Danmark til varmepumper? Få svaret her, og se holdet bag Amalo - Danmarks varmepumpeeksperter.
amalotank

HVORFOR AMALO

Hvorfor er vi bedre end de fleste?

I Amalo laver vi intet andet end at installere og servicere varmepumper. Vi monterer ikke toiletter, udskifter radiatorer eller noget som helst andet.

Vi har kun en eneste mission - at levere de bedste luft til vand-varmepumpeløsninger, hvor mest muligt af besparelsen ender i din lomme. For når man kun fokuserer på en eneste ting, bliver man som regel også rigtig god til den – og det er vi!
DSCF8557
3 gode grunde

Hvorfor er vi billigere
end de fleste?

Se her, hvorfor du skal vælge Amalo til at installere din varmepumpe.

1

Vi sælger KUN varmepumper

Vi laver kun én ting og er ret gode til det. Det betyder, at vi spilder meget lidt tid og altid har lige præcis de kompetencer, det værktøj og de dele på lager, der skal til for at give dig en hurtig og korrekt installation af din varmepumpe.

2

Vi kører alt 100 % digitalt

Traditionelle VVS-virksomheder kører hjem til dig for at vurdere opgaven og tager så tilbage til kontoret og skriver et tilbud. Det tager let 3-4 timer, og da man i snit skal give tilbud til 8-10 kunder før man vinder en opgave, sparer det os for 20-30 timers arbejde, hver gang vi får en ny kunde.

Koster fagmanden 500 kr. i timen, er det en udgift på 10-15.000 kr. før de overhovedet er startet på din installation. I Amalo har vi opfundet en løsning, hvor du som kunde på vores hjemmeside kan svare på nogle spørgsmål, og vi så efterfølgende kan give dig et fast tilbud. Den store besparelse, det giver os, giver vi videre til dig.

3

Den bedste varmepumpe på markedet

Vi kører kun med Panasonic-udstyr, da vores erfaring er, at de leverer den mest holdbare og energieffektive løsning.

Og ja, Panasonic koster en smule mere end gennemsnittet, men da vi køber så meget ind, får vi store rabatter og kender dertil løsningerne så godt, at vi kan montere dem hurtigere, end hvis vi havde mange forskellige varmepumper, vi skulle arbejde med.

Med andre ord: Du får den bedste løsning til den laveste pris.

Få et tilbud

Se hvad du kan spare ved at skifte til en varmepumpe

Holdet bag

Hvem er vi?

Amalo er stiftet af Rasmus Høtoft og Kristian Frølund Jørgensen. Rasmus er uddannet ingeniør fra DTU og er dertil autoriseret VVS-montør og el-installatør. Han er den fagligt ansvarlige i Amalo og har både den tekniske og håndværksmæssige baggrund, der sikrer, at vi arbejder med de rigtige løsninger og samtidig kan stå inde for det arbejde, vi laver og leverer.

Kristian er uddannet Datatekniker fra TechCollege i Aalborg. Han er bl.a. hjernen bag Amalos “tilbudsmotor”, der sikrer, at du får det rigtige tilbud, uden at vi behøver at besøge dit hjem først - og den tid, vi sparer, gør, at vi kan give dig en lavere pris.
founders
partners

INVESTORER

Vores bestyrelse

I vores bestyrelse og ejerkreds har vi den kendte it-iværksætter Martin Thorborg, der var en af vores første kunder. Efter at vi havde installeret hans varmepumpe, blev han så glad for os, at han endte med at købe sig ind i Amalo, og han har nu både skudt penge ind og givet os uvurderlig hjælp til at kunne gøre endnu mere for vores kunder.

Vi har også David Andersen i ejerkreds og bestyrelse. David er partner med Martin Thorborg i regnskabsprogrammet Dinero, som de sammen stiftede i 2012. David er ekspert i brugervenligt design, har en stor forståelse for kundeservice og er garant for, at hjemmesiden og tilbudsmodulet altid er til at forstå for alle.