AMALO ERHVERV

Varmepumper til erhverv

Vi hjælper større og mindre virksomheder med installation
af totalløsninger af varmepumper.


amalo-erhvervbillede
HVORFOR AMALO ERHVERV

3 grunde til at vælge
Amalo Erhverv

ruler-erhverv

Professionel rådgivning og vejledning

Vores professionelle rådgivere kan hjælpe med at vælge den rigtige type løsning samt størrelse og kapacitet, der passer til din virksomhedens behov.

smile-erhverv

+1.000 glade kunder

Vi har stor succes inden for salg og installation af varmepumper til private kunder. Vi har over 1000 kunder, der har købt varmepumper gennem os, til dato.

badge-erhverv

En grøn besparelse, der er til at se

Amalos erhvervsløsninger kan give betydelige grønne besparelser for jeres virksomhed. Miljøvenlige løsninger sparer både på klimaet og økonomien.

AMALO ERHVERV

Den bedste rådgivning

Vi er ret sikre på, at du ikke finder en bedre rådgivning andre steder. Vores team er sammensat af specialister inden for varmepumper med mange års professionel og praktisk erfaring.

christian-erhverv

Christian Holten

AMALO ERHVERV CHEF

Christian er tidligere Sourcing Manager hos Solar A/S, hvor han var ansvarlig for indkøb inden for VVS, VE og ventilation. Herefter har han været chef 4 år i Panasonics Heating & Cooling-afdeling.

mikkel-erhverv

Mikkel Hernvig

EKSPERT I GRØNNE KLIMALØSNINGER

Mikkel er tidligere Sales Engineer i Panasonic Heating & Cooling, hvor han har rådgivet om grønne klimaløsninger. Tidligere har han været tekniker hos bl.a. Vølund og GasTech og arbejdet som VVS’er i mange år.

rasmus-erhverv

Rasmus Høtoft

DIREKTØR I AMALO

Rasmus er uddannet ingeniør fra DTU og er derudover autoriseret VVS-montør og elinstallatør. Han er den fagligt ansvarlige i Amalo og har en bred teknisk og håndværksmæssig baggrund.

 

FÅ MERE AT VIDE

Interesseret?
Kontakt os, og hør mere.

amalo-team

 

Amalo Erhverv
Vi svarer inden for 24 timer.