Kan man kombinere en varmepumpe med solceller?

Ja, du kan sagtens kombinere en varmepumpe med solceller

I takt med at flere og flere tænker klima og miljø ind i hverdagen og boligen – herunder også opvarmning af boligen – er det blevet mere og mere populært at udskifte gamle gas- eller oliefyr med en luft til vand-varmepumpe

Varmepumpen er en meget energieffektiv opvarmningsform. Generelt kan en god og effektiv luft til vand-varmepumpe producere 4 kW varme for hver kW el. 

Solenergi er vedvarende og bæredygtig, og det kan være en god løsning at installere solceller for på den måde at levere strøm til varmepumpen. 

 

Få professionel vejledning om solceller og varmepumpe

Hvis du overvejer at få solceller til at dække en del af det elforbrug, som kommer fra din varmepumpe, så skal du undersøge grundigt, om det giver mening økonomisk for dig og din husstand. Det er en rigtig god idé at få råd og vejledning fra en professionel installatør eller tekniker - som f.eks. Amalo. :-)

For Amalo er det vigtigste at rådgive vores kunder til at opnå den mest optimale opvarmningsløsning.

Hvis du er på jagt efter enten en effektiv luft til vand-varmepumpe eller solceller - eller begge dele - er du meget velkommen til at kontakte os. Alternativt kan du udfylde vores formularer og få et tilbud på installation inden for 24 timer.

For tilbud på solceller klik her

For tilbud på varmepumpe klik her