Se vores explainervideo

Hvad er Amalo Grid?

Amalo Grid

Danmarks elnet bliver klogere

Forestil dig et elnet, der ikke bare leverer strøm, men også tænker og reagerer. Det er Amalo Grid, et intelligent energinet, som Danmark har arbejdet hen imod i over et årti.

Gennem avanceret teknologi og digital kommunikation forbinder det alle dele af elnettet, lige fra kraftværker til dit hjem. Dette gør os i stand til at styre og optimere brugen af strøm bedre end nogensinde før, og derved styrke elforsyningen i hele landet.

Bestil gratis opgradering
smart grid figur
Amalo balance figur

Hvad er systemydelser?

Systemydelser er de konkrete tjenester, som Amalo Grid bruger til at balancere produktionen og forbruget af strøm. Det er som et hold af specialister, der arbejder bag kulisserne i elnettet og har tre hovedopgaver:

  • Balance: De skal sørge for at mængden af strøm, der produceres, altid matcher, hvad folk bruger.
  • Kvalitet: De skal holde øje med strømmens kvalitet, så den er sikker og stabil.
  • Nødberedskab: De skal sikre, at strømmen kommer hurtigt tilbage, hvis der opstår strømafbrydelser.

Hvad du får ud af at tilslutte dig Amalo Grid

Som forbruger er der mange fordele ved at tilslutte sig Amalo Grid. Her er de fire største:

  • Gratis årligt varmepumpe-serviceabonnement. Ved at lave opgraderingen kan du få dit serviceabonnement gratis.
  • Du gør dit hjem grønnere. Ved at være en del af Amalo Grid, bliver dit hjem bedre til at bruge vedvarende energi som vind- og solenergi, hvilket mindsker dit miljøaftryk.
  • Du mindsker risikoen for strømafbrydelser. Amalo Grid gør elnettet mere sikkert og stabilt. Det betyder, at du oplever færre strømafbrydelser og, hvis de sker, varer de ikke så længe.

For at nyde godt af Amalo Grids fordele installere vi en Smart Måler i dit hjem. Denne enhed måler dit strømforbrug, kobler dig til Amalo Grid, og giver dig detaljeret indsigt i dit energiforbrug.

smart grid mand figur
Amalo balance figur

Bliv en del af fremtidens elnet

Lige nu tilbyder vi alle Amalo-kunder et gratis ekstraordinært servicebesøg, som inkluderer en installation af en Smart Måler og en opgradering af dit system, så det er kan tilsluttes Amalo Grid.

Produktet hedder Amalo Grid, og du kan læse mere om det her, samt hvordan du kan tjene penge på at bidrage til regulering af elnettet.

Bestil gratis opgradering
Har du spørgsmål?

Kontakt os eller se vores FAQ

Vi sidder klar på telefonen fra kl. 8 til 16 på alle hverdage: 71 74 70 31