Se dit tilbud på Min Amalo

Der er flere gode grunde til at vores Amalo Smart lever op til sit navn.

Med vores Smart løsning sparer du både penge og plads - og så behøver du slet ikke bruge tid og kræfter på at søge tilskud. Hvordan hænger det sammen? Vi guider dig igennem her:

Et smart alternativ

- også uden tilskud.

Et tilskud fra Bygningspuljen er naturligvis en økonomisk håndsrækning, men du bør alligevel grundigt overveje, om det overhovedet kan svare sig at søge tilskud. I følge tilskudsreglerne* er en varmepumpeinstallationen kun tilskudsberettiget sammen med en klassisk varmtvandsbeholder, som til vores Kombitank. Derfor er vores makker produkt Amalo Smart ikke tilskudsberettiget. Til gengæld er der flere gode grunde til, at Amalo Smart lever op til sit navn. Den er nemlig et billigere alternativ til den tilskudsberettiget løsning og giver derfor i sidste ende stort set den samme økonomiske gevinst, som hvis du skulle igennem ansøgningsprocessen hos bygningspuljen.

* Jf. Bygningspuljebekendtgørelsen: § 13 , stk. 3:  Ved konvertering til individuel varmepumpe, skal varmepumpen udelukkende være eldrevet, have udeluft eller jord som varmekilde samt levere vandbåren rumopvarmning og varmt brugsvand i en varmtvandsbeholder.

Det er der flere smarte grunde til:

  • En tilskudsberettiget varmtvandsbeholder er en dyr løsning - derfor er gevinsten ved at søge tilskud naturligvis mindre, når installationsprisen tilsvarende stiger.
  • Sagsbehandlingen og svar tiderne hos Energistyrelsen er langsommelige. Det kan tage op til 6 måneder før du får svar på din ansøgning, og ventetiden er ingen garanti for, at du får tildelt tilskuddet i sidste ende.
  • Da du ikke er garanteret at få tilskuddet tildelt, kan ventetiden ende med at blive dyr. Med de stigende priser, kan ventetiden løbe op i flere tusind kroner - brugt på gas eller olie.
  • Du må ikke lave en aftale med en installatør, før du har fået positivt svar på din ansøgning. Derfor kan du altså ende med at vente meget længe på, at få glæde af en varmepumpe.  
  • Jf. bygningspuljebekendtgørelsen skal du være opmærksom på, at selvom du har søgt og eventuelt fået tilsagn til en varmepumpe med mærkning +++, så er de fleste udbydere af varmepumper på markedet med en mærkning ++. Derfor vil dit tilsagn typisk blive reguleret til det lavere ++ tilskud. 

Vil du hellere spare tid, penge og plads?

I stedet for at bøvle med at søge tilskud, har du med vores Smart alternativ mulighed for at skifte dit fyr ud hurtigere, spare 12.500 kr. på bundlinjen og få glæde af din besparelse på varmeregningen med det samme.

Du får tilmed et rigtig godt produkt og rentabelt alternativ, som fylder næsten ingenting og er billigere i drift. Det betyder, at du kan gemme den væk i et standardskab i bryggerset og ovenikøbet få en billigere varmeregning. Derfor er der samlet set ingen forskel for dig og din pengepung i sidste ende, da ventetiden på eventuelt at modtage tilskuddet, kan spares med det samme. Smart, ikk’?

Opdatering 30/3 2022: Bygningspuljen er nu lukket for ansøgninger og åbner igen september 2022.

Hos Amalo er vores løsninger nøje udvalgt med dig i tankerne og det er vores fornemmeste opgave, at finde den helt rigtige løsning til dig. 🍀🌈😎 Du kan læse mere om vores varmepumpe løsninger her

 

9 ud af 10 vælger Amalo Smart

De fleste vælgerat få installaeret Amalo Smart sammen med deres Panasonic monoblock luft til vand-varmepumpe.

Se hvor meget Amalo Smart sparer vores kunder - økonomisk og pladsmæssigt

HubSpot Video

Lyder det ikke alt sammen interessant?

Lad være med at spilde mere tid på Bygningspuljen - spar både tid og penge med en Amalo Smart varmepumpeløsning!

Start med at besvare 7 simple spørgsmål, efter du har indtastet din adresse