Se hvad du kan spare ved at skifte til en varmepumpe

5 stjerner på Trustpilot
5 stjerner på Facebook
BLOG

Hvordan foregår betaling af varmepumpe hos Amalo?

Skrevet d. 12. februar 2023

af Rasmus Høtoft

Hvordan foregår betaling af varmepumpe hos Amalo?

Betaling af varmepumpe er simpel hos os. Du betaler i tre rater og først det fulde beløb, når pumpen er installeret og i drift.

Hos Amalo tror vi på, at fuld gennemsigtighed i pris og vilkår skaber den bedste købsoplevelse for vores kunder – og også den bedste salgsoplevelse for os.

Prisen på din varmepumpe bliver derfor udregnet på baggrund af de informationer om din bolig, du selv opgiver, når du udfylder felterne i vores tilbudskonfigurator. Det vil altså sige, at prisen er afhængig af størrelsen på din bolig og en række andre forhold, du oplyser om i tilbudsprocessen.

Betaling i tre rater

Selve betalingen sker i tre rater:

  1. Du betaler 10% af den samlede pris (rundet ned til nærmeste tusinde) i depositum, efter du har accepteret tilbuddet.
  2. Dagen før din installation betaler du 40%, hvorefter du har betalt halvdelen af prisen.
  3. De resterende 50% betaler du 8 dage efter installationsdatoen.

Det vil altså sige, at halvdelen af betalingen først sker, når varmepumpen er fuldt installeret, og vi har tjekket, at alt virker og kører, som det skal.

Automatisk betaling

Ud over depositum på 10% af den samlede pris sker de to resterende ratebetalinger automatisk. Du modtager selvfølgelig en kvittering på den mailadresse, du har oplyst, når betalingen foretages på dit kreditkort.

Du kan til hver en tid ændre dine betalingskortoplysninger ved at logge ind på din Amalo-konto. På din side åbner du bruger-menuen oppe i højre hjørne og trykker på “Betaling”. Tryk på knappen “Skift betalingskort”, og indtast de nye oplysninger.

Efter at oplysningerne er godkendt, vil de fremtidige betalinger trækkes på det nye kort.

Bliv klogere på fradrag eller tilskud til varmepumpe

Staten giver to forskellige muligheder for at støtte skiftet til en klimavenlig opvarmningsform som en varmepumpe. Det kan ske enten som fradrag for udgifter gennem det såkaldte håndværkerfradrag – eller som et direkte tilskud gennem Bygningspuljen.

Vi har skrevet forskellige artikler om henholdsvis håndværkerfradraget og varmepumpetilskuddet. Find dem her, og bliv klogere på, hvad der er mest fordelagtigt for dig i din specifikke situation.

Få finansieret din varmepumpe

Vi samarbejder med en række finansieringspartnere. Her kan du læse mere om mulighederne for at finansiere din varmepumpe.

I vores handelsbetingelser kan du desuden læse mere om pris, betaling, installation og meget mere.

Du kan altid indtaste din adresse her og få et tilbud på en varmepumpe: