Se dit tilbud på Min Amalo

Stadig masser af gratis gasafkoblinger i 2021

Men du skal skifte varmekilde inden nytår for at få del i puljen

Siden gasafkoblingspuljen startede d. 7. april 2021, har det været muligt for husejere med gas at blive afkoblet gratis. Gasafkoblingen har tidligere kostet mellem 7.000-8.000 kr. afhængigt af, hvor du bor.

Der er stadig masser af penge i puljen - over 60 mio. kr. Du skal dog have skiftet varmekilde i 2021 for at få del i den nuværende pulje. 

Hvis gasfyret står til en udskiftning, er der derfor både det forhøjede håndværkerfradrag og den gratis gasafkobling, der skal bruges inden udgangen af 2021

Ifølge Evida er der ingen der ved endnu, hvornår den nye pulje starter i 2022 eller om kriterierne for puljen ændrer sig.

Hvordan får jeg del i puljen?

Da Evida kræver at du skifter til en ny varmekilde i indeværende år, skal du først være sikker på, at du kan få installeret en varmepumpe i 2021 - altså, at der er ledige installationsdatoer.

Derefter skal du melde afkoblingen til Evida.

Få en installationsdato på en luft til vand-varmpumpe

Mange installatører, inklusiv Amalo, får mange henvendelser pt. Det betyder, at for hver dag der går, bliver vores ordrebog i 2021 tættere på at blive fyldt op.

Hvis du ikke har fået et tilbud endnu, vil vi derfor råde dig til følgende:

  • Indtast din adresse nedenfor, og svar på nogle simple spørgsmål:

  • Derefter rækker en af vores konsulenter ud til dig. Hvis alt er som det skal være, har du et tilbud i hånden inden for 24 timer.
  • Det tilbud kan du acceptere med det samme, og derefter foreslå mulige installationsdatoer.
  • Vi fastlægger derefter din installation hurtigst muligt.

Hvis du allerede har fået et tilbud, kan du finde det på din helt egen Min Amalo-profil.

Meld afkoblingen til Evida

Når du har modtaget din installationsdato, skal du melde afkoblingen til Evida.

Din opsigelse af din gasforsyning skal ske digitalt på Mit Evida. Du skal bruge dit kundenummer og adgangskode for at logge ind på Mit Evida. Du kan også logge ind med NemId, hvis du har tilknyttet dit login hos Evida til NemId.

Her er Evidas egen guide til, hvordan du opsiger gasforsyningen

Vær opmærksom på, at du ikke kan benytte Internet Explorer til afmeldingen. Brug i stedet Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.