Se hvad du kan spare ved at skifte til en varmepumpe

5 stjerner på Trustpilot
5 stjerner på Facebook
BLOG

Få mere ud af dine solceller med et batterilager

Skrevet d. 17. maj 2023

af Rasmus Høtoft

Få mere ud af dine solceller med et batterilager

Overvejer du at installere solceller på dit hus? Eller måske har du allerede solceller og ønsker at optimere deres ydeevne? Så bør du overveje at tilføje et batterilager til din solcelleinstallation.

Solceller med batterilager kan give dig flere fordele, herunder muligheden for at få glæde af overskudsstrøm. Hos Amalo tilbyder vi førsteklasses solcelle- og batteriløsninger fra Huawei og Longi Solar, som kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din solcelleinstallation.

Hvad er solceller med batterilager?

Solceller med batterilager fungerer ved at opbevare den overskydende energi, som dine solceller producerer i løbet af dagen, i et batterilager. På denne måde kan du bruge denne overskydende energi om natten eller i perioder, hvor solcellerne ikke producerer nok strøm. Dette kan give dig en større uafhængighed af det offentlige elnet og reducere dine energiomkostninger på lang sigt.

Hvordan virker solceller med batterilager?

Solceller med batterilager fungerer ved at opsamle solens energi i dine solpaneler, som derefter konverteres til elektricitet af en inverter. Denne elektricitet kan derefter bruges til at drive dit hjem, oplade dit batterilager eller sendes tilbage til det offentlige elnet, hvis du producerer mere energi, end du bruger.

Batterilageret opbevarer overskydende energi til senere brug, når solen ikke skinner eller dit energiforbrug er højt.

Fordele ved solceller med batterilager

Solceller med batterilager har et par klare fordele. Du kan maksimere din energiproduktion og minimere dit behov for at købe strøm fra det offentlige elnet. Hvis du producerer mere strøm, end du bruger, kan du sælge overskudsstrømmen tilbage til det offentlige elnet og reducere dine energiomkostninger yderligere. Solceller med batterilager giver dig også større uafhængighed af det offentlige elnet og kan give dig større energisikkerhed, hvis der skulle opstå strømafbrydelser.

Hos Amalo tilbyder vi førsteklasses solcelle- og batteriløsninger, der kan hjælpe dig med at maksimere din energiproduktion og reducere dine omkostninger. Med vores topmoderne Huawei-invertere, LUNA2000-batterier og Longi Solar-paneler kan du være sikker på at få en pålidelig og holdbar solcelleinstallation i høj kvalitet.

Få glæde af overskudsstrøm med solceller og batterilager

Solceller med batterilager er en god investering for boligejere, der gerne vil spare penge på strømregningen og samtidig gøre noget godt for klimaet. Med en solcelleinstallation kan du producere din egen el og lagre overskudsstrømmen i et batteri til senere brug, så du ikke er afhængig af det offentlige elnet. På den måde kan du både spare penge og mindske dit CO2-aftryk.

Hos Amalo sælger vi solceller med batterilager. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til parcelhusejere og villaejere, der ønsker at investere i solcelleanlæg og batterilager. Vi har erfaring inden for solcelleteknologi og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til netop dit hjem.

Gå til vores prisberegner her, og få et uforpligtende tilbud

Hvad er fordelene ved at vælge solceller med batterilager frem for kun solceller?

Fordelene ved solceller med batterilager er, at du kan udnytte din egenproducerede strøm bedre, minimere afhængigheden af elnettet og spare penge på elregningen.

Hvordan vedligeholder jeg solceller og batterilager?

Solceller og batterilagre kræver minimal vedligeholdelse. Du bør dog sørge for at rengøre panelerne en gang om året og regelmæssigt tjekke batteriets tilstand.

Kan jeg stadig bruge elnettet, når jeg har solceller med batterilager?

Ja, du kan stadig bruge elnettet med solceller og batterilager. Elnettet fungerer som backup, når batteriet er tomt, eller hvis du ikke producerer nok strøm selv.