baggrundsbillede

Amalo & Visma LogBuy

5 stjerner på Trustpilot
Customer Avatars +1.500 glade kunder
Få et uforpligtende tilbud

Ekstra besparelse

Spar med Visma Logbuy

Køber du et solcelleanlæg fra Amalo igennem vores partnerskab med Visma Logbuy, får du 2500 kr. i kontant rabat på dit solcelle-tilbud. Så udover de store besparelser med gratis strøm fra solen, får du altså også en lavere investeringspris med Visma Logbuy.

Visma LogBuy_Logo_Sort

Sådan gør du

1

Indtast din adresse

Amalo dækker hele landet. Så du indtaster blot din bopæl, hvorefter vi giver et hurtigt indblik i, hvad du potentielt kan spare ved at få installeret solceller.

2

Svar på nogle simple spørgsmål.

Gå yderligere i dybden, og få et skræddersyet tilbud ved at svare på nogle spørgsmål om din situation, din ejendom og dit forbrug. Har vi spørgsmål, kontakter en af vores eksperter dig.

3

Modtag et uforpligtende tilbud

Når alt er på plads, modtager du et gratis tilbud. Accepterer du vores tilbud, vælger du blot en installationsdato, hvorefter vi kommer forbi og installerer dine solceller.

Den bedste inverter til dit solcelleanlæg

Huawei Sun2000

Inverteren er hjernen bag solcelleanlægget, som fordeler strømmen mellem husets forbrug, batteriet og elnettet. Denne inverter er den bedste i branchen med 3-faset system, app-overvågning og 10 års garanti.
Inverteren er afgørende for at optimere solcelleanlæggets ydeevne i det moderne hjem. Sørger for at strømmen fordeles på en effektiv måde, hvilket sikrer et optimalt afkast på dit solcelleanlæg. App-overvågning giver nem adgang til justering af strømfordelingen, så du kan holde styr på solcelleanlæggets ydeevne fra din smartphone. Med 10 års garanti er du garanteret en pålidelig og holdbar inverter, som vil fungere optimalt i lang tid fremover.
products_huawei-inverter
products_huawei-luna2000

Fleksibel batteriløsning

Huawei LUNA2000

Huawei LUNA2000 er en førsteklasses batteriløsning, der kan udvides med op til 15 kWh ved at tilføje batterimoduler. Det er den perfekte løsning for dem, der ønsker at optimere deres energiforbrug og minimere afhængigheden af det offentlige elnet.
100 % dyb afladning, hvilket betyder, at du kan bruge hele kapaciteten af batteriet uden at skade det. LiFePO4-teknologi, der giver over 4000 cyklusser, hvilket betyder, at batteriet vil holde i mange år uden at miste ydeevne. En 10-årig garanti, der giver dig ekstra sikkerhed og tryghed ved dit køb.

Verdensklasse paneler

Longi Solar paneler

Vi har valgt topmodellen fra Longi Solar (Med det mundrette navn: LR5-54HPB 390-410m), der producerer op til 405 watt og har en stilren, sort "all-black" overflade og leveres med en ydelsesgaranti på 25 år.
Kendt for at være blandt de bedste i verden og er produceret af Longi Solar, der har mere end 20 års erfaring inden for solcelleteknologi. "Half-cut cells"-teknologien sikrer, at panelerne kan producere strøm selv ved lave indstrålinger, hvilket gør dem velegnede til brug på overskyede dage.
solceller-2
DET MILJØRIGTIGE VALG

Hvorfor vælge solceller?

Der er flere gode grunde til at vælge solceller. Her er nogle af fordelene ved at vælge solceller i stedet for de traditionelle energiløsninger.

home

Billig elektricitet til dit hus

Ikke nok med, at du får billig strøm - den er også klimavenlig.

Sol ikon

Få gratis strøm fra solen

Med solceller kan du producere egen strøm og tjene penge på overskydende energi, du sælger tilbage til elnettet.

Natur ikon

Levetid på omkring 25 år

Solceller har ingen bevægelige dele, hvilket betyder, at de ikke har brug for mekanisk vedligeholdelse og ikke skaber støjgener.

leaf

Spar penge på din energiregning

Solceller kan reducere din afhængighed af elleverandører og spare dig penge på din energiregning.

badge-percent

Spar de dyre tariffer

Med et batteri kan du flytte belastningen og koble batteriet ind, når tarifferne er højest.

amalo-levering

Amalo All-inclusive

Du behøver ikke selv finde håndværkere til arbejdet. Amalo Team rykker ud og klarer hele arbejdet.