Hvordan skal varmepumpen køre, når det er varmt?

Amalo anbefaler, at varmepumpens Silent-program aktiveres i de varmeste måneder. Det giver både en bedre drift og en mere lydsvag varmepumpe

Når vi går ind i årets varmeste måneder, giver det god mening at ændre en smule på indstillingen af din luft til vand-varmepumpe. Det gør det, fordi du ikke får brug for varmepumpens maksimale ydelse, før vi rammer væsentligt koldere temperaturer i efteråret.

Vi foreslår derfor, at Silent-programmet aktiveres. Så får du en mere lydsvag varmepumpe, der samtidig får en mere økonomisk drift. Det aktiverer du på følgende måde:

1. Tryk på menuen nederst til venstre

sommerprogram

2. Tryk på symbolet med fingeren over munden

sommerprogram (1)

3. Indstil Silent mode - niveau 3

Du kan lave op til 6 forskellige indstillinger i løbet af dagen. Som udgangspunkt foreslår vi, at du laver én indstilling på Niveau 3. Så kører varmepumpen med den laveste ydelse.

Hvad gør jeg, når det bliver koldt igen?

Det eneste, du gør ved at aktivere Silent-programmet, er, at du begrænser ydevenen for varmepumpen. Det betyder, at varmepumpen ikke kan levere sin fulde effekt, som du kan få brug for, når det bliver koldt.

Så når vi kommer hen i efteråret, og du ikke får den varme, som du gerne vil have, skal du bare slå Silent-programmet fra igen.