Panasonic monoblock luft til vand-varmepumpe

Lær' om alle grundene til, at Amalo installerer Panasonic monoblock

Perfekt balance mellem pris og kvalitet

Amalo har aktivt valgt kun at installere Panasonic monoblock varmepumper.

Vi har finkæmmet produktblade, specifikationer og bruger-feedback på alle luft til vand-varmepumper på markedet. Gennem denne proces er vi kommet frem til, at Panasonic monoblock er der, hvor du får mest varmepumpe for pengene.

Det gør du overordnet set af 2 grunde:

  1. Tilbagebetalingstid
  2. T-CAP-funktionen

Tilbagebetalingstid

Man kan hurtigt stirre sig blind på at få den varmepumpe med den højeste SCOP-værdi . Den fortæller nemlig noget om, hvor meget varme varmepumpen årligt kan producere pr. kWh elektricitet, den forbruger.

Der findes varmepumper på markedet, der har højere SCOP-værdi end Panasonic monoblock. Men den højeste SCOP-værdi er ikke nødvendigvis lig med den bedste investering. Mange af de mest effektive varmepumper er nemlig væsentligt dyrere.

Derfor giver det dig det mest retvisende billede af installationens økonomi, hvis du dividerer prisen på varmepumpeinstallationen med den estimerede forbrugsbesparelse. Her ligger Panasonic monoblock ofte med den laveste tilbagebetalingstid.

scop_vs_installationspris

T-CAP-funktion

t_cap_panasonic_monoblock

Panasonic har udviklet noget, de kalder T-CAP, hvilket er en forkortelse for "total kapacitet".

I praksis betyder det, at varmepumpen holder sin nominelle effekt helt ned til -20°C. Ved mange andre varmepumper falder effekten, jo koldere det bliver udenfor. Panasonic monoblock yder det samme i plus- og minusgrader.

Med Panasonic monoblock sikrer du dig derfor, at du ikke får en varmepumpe, der er for lille, når du har allermest brug for det - og alt for stor når du overhovedet ikke har brug for det.

Skal vi guide dig gennem din varmepumpeinvestering?

Start med at indtaste din adresse og svar på 7 simple spørgsmål. Så kan vi både give dig en pris og vise dig tilbagebetalingstiden.