Se hvad du kan spare ved at skifte til en varmepumpe

5 stjerner på Trustpilot
5 stjerner på Facebook
BLOG

Solcelleanlæg – pris: Beregn udgifter og besparelser til nyt solcelleanlæg

Skrevet d. 23. maj 2023

af Rasmus Høtoft

Solcelleanlæg – pris: Beregn udgifter og besparelser til nyt solcelleanlæg

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg til dit hjem, men er i tvivl om prisen på projektet og besparelsen på din elregning? Mange drømmer om at skifte til solenergi for at spare penge og tage et skridt mod en mere bæredygtig fremtid, men har svært ved at overskue, om det reelt set er en god investering.

Hos Amalo tror vi på, at solenergi er fremtiden, og derfor tilbyder vi en nem og overskuelig prisberegner på vores hjemmeside.

Sådan fungerer Amalos prisberegner

For at benytte Amalos prisberegner, skal du blot indtaste din adresse på vores hjemmeside. Derefter vil du få et hurtigt indblik i, hvad du potentielt kan spare på din elregning ved at skifte til solenergi. Hvis du ønsker et mere præcist tilbud, skal du besvare nogle simple spørgsmål om dit forbrug og din ejendom, og vi giver dig et tilbud, der er skræddersyet til netop dine behov og ønsker.

Når du har modtaget vores tilbud, er det helt op til dig, om du vil takke ja til det eller ej. Der er ingen binding, og du kan frit vælge en anden løsning, hvis du ønsker det.

Find prisberegneren her.

Prisen på et solcelleanlæg

Det er vigtigt som boligejer at overveje, om et solcelleanlæg er en god investering for dig. Selvom solcelleanlæg kan have en høj indkøbspris, kan det give dig en markant besparelse på din elregning på lang sigt.

Vores prisberegner kan give dig et indtryk af prislejet for solcelleanlæg, men det er vigtigt at huske på, at prisen afhænger af flere faktorer som dit forbrug, din placering og anlæggets størrelse. Hos Amalo tilbyder vi konkurrencedygtige priser på vores solcelleanlæg, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette løsning til dit hjem og din økonomi.

Hvordan beregner man udgifter og besparelser til solceller?

Der er flere faktorer, du skal tage højde for, når du skal beregne dine udgifter og besparelser ved at installere solceller. Dette inkluderer din nuværende elregning, solcelleeffektivitet, solcellepris, finansiering og eventuelle støtteordninger.

For at få en fornemmelse af dine udgifter versus besparelser ift. at installere et solcelleanlæg, er der nogle faktorer, du skal tage højde for. Her er 5 punkter, der er værd at overveje:

  1. Din nuværende elregning: Hvor meget bruger du nu på elektricitet, og hvor meget betaler du per kWh?
  2. Solcelleeffektivitet: Hvor meget elektricitet kan dine solceller generere, og hvor meget kan du forvente at spare på din elregning?
  3. Solcellepris: Hvad er prisen på solcellerne, installationen og eventuelle andre omkostninger?
  4. Finansiering: Hvordan vil du finansiere dine solceller, og hvad er de samlede omkostninger ved finansiering, renter og gebyrer?
  5. Støtteordninger: Er der nogen lokale eller nationale støtteordninger, du kan drage fordel af?

Du kan bruge Amalos onlineberegner og derigennem konsultere vores professionelle konsulenter for at få hjælp til at beregne dine udgifter og besparelser. Det er vigtigt at huske på, at hver situation er unik, og dine specifikke omstændigheder kan påvirke de endelige tal.

Kontakt Amalo, og få et tilbud

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at modtage et tilbud på solceller, er du altid velkommen til at benytte vores prisberegner her og få et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og mest økonomiske løsning for dig og dit hjem.

Vi tror på, at solenergi er fremtiden, og vi vil gerne hjælpe dig med at tage det første skridt mod en mere bæredygtig og økonomisk fremtid med solceller.

Hvad koster et solcelleanlæg typisk?

Som tommelfingerregel vil prisen for et solcelleanlæg typisk lande på et sted mellem 60.000 og 70.000 kr. Det er dog bedst at kontakte Amalo for et mere nøjagtigt prisoverslag, da det afhænger af dit årlige forbrug og placeringen af dit solcelleanlæg.

Hvor meget kan jeg spare med solceller?

Hvor meget du kan spare med solceller, afhænger af faktorer som størrelsen på dit solcelleanlæg, geografisk placering og din nuværende elregning. Generelt kan du dog forvente betydelige besparelser over tid, når solcelleanlægget er installeret.

Kan solceller betale sig?

Ja, solceller kan som regel betale sig på længere sigt og resultere i besparelser på din elregning. Rentabiliteten afhænger dog af flere faktorer, såsom geografisk placering, anlægsstørrelse, solcelleeffektivitet og installations- og vedligeholdelsesomkostninger.