Luft til vand-varmepumpe: Er prisen inkl. montering?

Selvfølgelig! Den samlede pris inkluderer fuld montering og installation af varmepumpen.

Når du har fået en pris på en varmepumpe hos Amalo , ved du lige præcis, hvad det samlet set kommer til at koste dig. For hos Amalo leverer vi kun totalløsninger.

Det vil sige, at prisen er "all-inclusive", hvor vi tager os af alting – og du står tilbage med en spritny varmepumpe, der er i drift. Det eneste, du skal gøre, er at nyde, at du kan se frem til en lavere varmeregning og samtidig giver en hjælpende hånd til klimaet. 

Få en pris på en varmepumpe til netop din bolig ved at indtaste din adresse på amalo.dk .

 

Prisen på en luft til vand-varmepumpe

Dit tilbud på en varmepumpe indeholder følgende: 

  • 1 stk.  Panasonic Aquarea monoblock luft til vand-varmepumpe  (5-16 kW)
  • 1 stk. brugsvandsløning – en Amalo Smart (med gennemstrømsvandvarmer og pladeforvarmer) eller en Panasonic kombi-varmtvandsbeholder
  • 5 meter isolerede varmerør, 5 meter kabel og fittings
  • Afkobling og bortskaffelse af nuværende fyringsenhed
  • El- og VVS-installation
  • Indregulering af og instruktion i Amalos varmepumpeløsning.

I visse særlige tilfælde kan der blive tale om enkelte tillægsomkostninger, men disse bliver fastlagt under købsprocessen og inden tilbuddet bliver accepteret.

 

Tillægsomkostninger kan være:

  • Afblænding eller opgravning af evt. olietank
  • Ekstra rør- og kabelmeter
  • Nedgravning af rør
  • Bortskaffelse af nuværende fyringsenhed der ikke forefindes på stueplan.

Du kan læse meget mere om selve installationen og monteringen af luft til vand-varmepumpen  her .

 

Hvad koster selve installationsarbejdet?

Grundlæggende er det vigtigste for os og vores kunder, at de laver en god investering, og at pris og vejledning er gennemsigtig. En gang imellem henvender en kunde sig dog og spørger, om ikke prisen på installationsdelen er lige lovlig høj. 

Generelt kan man sige, at materialeprisen så tilsvarende er meget lav hos os. Og vi skal jo trods alt også tjene en smule på at levere en varmepumpe, der kan spare dig mange tusinde kroner. 

Og det er faktisk en fordel for dig, at vi lægger en overvejende del af vores dækningsbidrag på installationsdelen, da det giver dig – eller jeres husstand – mulighed for at opnå et højere håndværkerfradrag. 

Fradraget gælder nemlig kun udgifter til udført arbejde. Timeløn kort sagt – og ikke materialer og lignende udgifter. Du kan læse mere om mulighederne for at få håndværkerfradrag her, og hvis du vil dykke lidt dybere ned i installationsprisen, finder du flere informationer  her .

 

Er du i tvivl – så kontakt os

Vi står altid til rådighed for vores kunder og deler gerne ud af gode råd og vejledning. Eller giver dig en uddybning af vores totalløsninger og samlede pristilbud.

Vi kan kontaktes på mail eller telefon, og vores kontaktoplysninger finder du  lige her .