Se hvad du kan spare ved at skifte til en varmepumpe

5 stjerner på Trustpilot
5 stjerner på Facebook
BLOG

Hvorfor vi mener, vi har valgt den bedste luft til vand-varmepumpe

Skrevet d. 25. februar 2022

af Lasse Damgaard

Hvorfor vi mener, vi har valgt den bedste luft til vand-varmepumpe

Vi er ikke i tvivl. Panasonic Monoblock er den bedste luft til vand-varmepumpe for langt de fleste danske boligejere.

Er du træt af uoverskuelige varmeregninger eller dårligt indeklima? Eller vil du bare have en grønnere og mere bæredygtig varmekilde til opvarmning af huset?

Uanset hvad er en luft til vand-varmepumpe det rette valg for dig. 

Der findes et hav af muligheder, når det kommer til at energirenovere boligen for at sænke varmeforbrug og varmeomkostninger. Intet er dog så effektivt som at skifte fra eksempelvis oliefyr til en luft til vand-varmepumpe.

Den bedste luft til vand-varmepumpe ifølge Amalo

Det kan dog være lidt af en jungle at finde rundt i de mange forskellige muligheder, der findes, når man skal vælge varmepumpe. Tro os, vi har undersøgt markedet grundigt. Og hos Amalo er vi ikke i tvivl. 

Der er én luft til vand-varmepumpe, der slår de andre. Panasonic Monoblock. Det er – i vores øjne – den bedste investering, du kan lave. Den tjener sig nemlig ret hurtigt hjem igen, og derefter kan du se frem til ren besparelse. År efter år. 

Tilbagebetalingstid – og hvorfor det er vigtigt

Vi har finkæmmet produktinformationer, tekniske specifikationer og brugertilbagemeldinger på alle (ja, du læste rigtigt: ALLE) luft til vand-varmepumper på markedet. Gennem denne proces er vi kommet frem til, at Panasonic Monoblock er den luft til vand-varmepumpe, der giver dig mest varmepumpe for pengene.

Varmepumper måles ofte udelukkende på den såkaldte SCOP-værdi. Det kan også give mening i et vist omfang. SCOP-værdien fortæller noget om, hvor effektiv en varmepumpe er. Panasonic Monoblock holder en rigtig høj SCOP-værdi og er dermed driftseffektiv set i forhold til den mængde el, den forbruger.

Der findes varmepumper på markedet, der har højere SCOP-værdi end Panasonic Monoblock. Men den højeste SCOP-værdi er ikke nødvendigvis lig med den bedste investering. Disse varmepumper er nemlig væsentlig dyrere end Panasonic Monoblock.

Den bedste investering

Panasonic Monoblock er den bedste investering for de fleste husejere, da den giver den laveste tilbagebetalingstid. Altså anskaffelsespris divideret med løbende årlig forbrugsbesparelse. 

Ved dyrere pumper går der en del flere år, før installationsprisen er tjent hjem igen i besparelser. Med en Panasonic Monoblock er der tale om få år, så er din investering hjemme og giver derefter løbende afkast i form af lavere varmeregning. 

Få tilbud på markedets bedste varmepumpe

Du indtaster blot din adresse, og ud fra offentligt tilgængelige oplysninger om dit areal, boligens alder, osv. kan vi på sekunder give dig en cirkapris. En cirkapris, der er ret tæt på at være den nøjagtige pris, vel at mærke.

Hvis du vil have en helt fast pris, skal du blot svare på nogle efterfølgende spørgsmål, og så giver vi dig et tilbud, du kan vælge at benytte eller tænke videre over. Start med at indtaste adresse øverst på siden.

Panasonic Monoblock er den bedste investering for langt de fleste husejere, da den giver den laveste tilbagebetalingstid. Altså anskaffelsespris divideret med løbende årlig forbrugsbesparelse. 
 
SCOP-værdien fortæller noget om, hvor effektiv en varmepumpe er. Panasonic Monoblock holder en rigtig høj SCOP-værdi og er dermed driftseffektiv set i forhold til den mængde el, den forbruger.
 
Ved dyrere varmepumper går der en del år, før installationsprisen er tjent hjem igen i besparelser. Med en Panasonic Monoblock er der tale om få år, så er din investering hjemme og giver derefter løbende afkast i form af lavere varmeregning.