Se hvad du kan spare ved at skifte til en varmepumpe

5 stjerner på Trustpilot
5 stjerner på Facebook
BLOG

Vidste du, at Amalo giver varmegaranti på din varmepumpe?

Skrevet d. 25. februar 2022

af Lasse Damgaard

Vidste du, at Amalo giver varmegaranti på din varmepumpe?

Når du køber en varmepumpe hos Amalo, kan du være sikker på, at du får rigeligt med varme i huset og hanerne. Vi giver nemlig varmegaranti. 

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvilken varmepumpemodel der er den rette til lige præcis din husstand – og ikke mindst, hvor stor den skal være. Faktisk er det nærmest umuligt for menigmand, og mange installatører vælger da også ofte en model, der er for stor, for at være på den sikre side.

Det gør vi ikke hos Amalo. Vi mener, at det optimale valg er det, der er mest effektivt for varmen såvel som for pengepungen, og derfor skal dimensioneringen af din varmepumpe passe nøjagtigt til boligen og sikre den rette mængde varme – alternativet er for dyrt. Vi bruger derfor meget energi på at finde den rette dimensionering, når vi giver tilbud på varmepumper, og du vil måske opdage, at vores model ofte er mindre end dem, du bliver præsenteret for hos andre i branchen.

Vi er dog så sikre i vores sag, at vi giver dig varmegaranti. 

Med vores varmegaranti garanterer vi, at alle vores kunder får passende med varme i huset og nok varmt vand i hanerne, når vi har installeret luft til vand-varmepumpen. Oplever du efterfølgende det modsatte, udskifter vi de nødvendige komponenter for dig, og det eneste, du skal betale, er forskellen i pris på den større model/løsning, som du ellers kunne have valgt fra starten. Med andre ord kan du lave et risikofrit valg, da vi bærer omkostningerne for arbejdet med opgraderingen.

Kan der være problemer med at få nok varme fra en varmepumpe?

Hos de fleste potentielle kunder, der er på jagt efter en luft til vand-varmepumpe, hører vi en overordnet overvejelse i forhold til mængden af varme – nemlig: Hvordan kan man som varmepumpeejer være sikker på at få nok varme til både huse og vand?

Og helt ærligt: Det korte svar er, at det kan man ikke være hundrede procent sikker på. Der vil altid være en (lille) risiko for, at varmepumpen enten er for stor eller for lille i forhold til det specifikke hus.

Hvis varmepumpen er for lille, kan den ikke producere nok varme til huset. Er pumpen for stor, er den for dyr i drift, da den kører uregelmæssigt (hvilket i øvrigt også forringer levetiden på pumpen).

Varmegaranti er din sikkerhed

Netop på grund af ovenstående risiko for fejldimensionering giver Amalo varmegaranti. Så er du sikker på at få den rette størrelse varmepumpe – og hvis du ikke får varme nok, udskifter vi komponenterne, og det koster udelukkende differenceprisen mellem den gamle og nye varmepumpe. 

Dermed tager vi ansvaret for, at du har den rette varmepumpestørrelse. Fra dagen for installation har du ét år til at fastslå, hvorvidt du får den rette varme i dit hus.

Hvad er prisdifferencen på varmepumperne?

I skemaet kan du få et indtryk af prisdifferencer (i skrivende stund – de kan ændre sig afhængig af dagsprisen fra vores udvalgte leverandører).

OpgraderingPris
5 kW --> 7 kW1.113 kr.
7 kW --> 9 kW13.184 kr.
9 kW --> 12 kW4.994 kr.
12 kW --> 16 kW9.381 kr.

Hvis du får installeret en Amalo Smart brugsvandsløsning, er den også omfattet af varmegarantien. Læs mere om fordelene ved en Amalo Smart brugsvandsløsning her.

Hvad skal du gøre for at indløse varmegarantien?

Det er ret nemt. Vi har lavet en hurtig guide, og den finder du lige her.

Hvis varmepumpen er for lille, kan du ikke få det varmt nok i huset. Hvis den er for stor, starter og stopper varmepumpen alt for ofte, hvilket gør den dyr i drift og forkorter levetiden.
 
Vores varmegaranti betyder, at vi garanterer, at du både har rigeligt med varme i huset og varmt vand i hanerne, når vi har installeret din luft til vand-varmepumpe – ellers udskifter vi dine komponenter til kostpris.
 
Når vi har givet dig et tilbud, så tager vi ansvaret for, at du har den rette varmepumpestørrelse. Fra dagen for installation har du ét år til at fastslå, hvorvidt du får den rette varme i dit hus. Hvis ikke, skal du kontakte os.