Se hvad du kan spare ved at skifte til en varmepumpe

5 stjerner på Trustpilot
5 stjerner på Facebook
BLOG

Derfor er Panasonic Monoblock den bedste luft til vand-varmepumpe

Skrevet d. 12. februar 2022

af Lasse Damgaard

Derfor er Panasonic Monoblock den bedste luft til vand-varmepumpe

Der findes et hav af luft til vand-varmepumper på markedet, og hvis man selv skal undersøge, hvad der passer bedst til lige præcis ens eget behov, husstand og bolig – ja, så kan man godt ende med at blive mere forvirret, end man var, før man begyndte. 

Men fortvivl ikke. Amalo har undersøgt markedet med tættekam. Og vi er ikke i tvivl. Den luft til vand-varmepumpe, der er den bedste for langt, langt de fleste danske boligejere er ... Panasonic Monoblock. 

Derfor er det kun denne model, vi forhandler. Vi er nemlig optaget af at sikre, at vores kunder gør den bedste investering og får mest varme for pengene.

Bedst til prisen

Vi mener kort sagt, at lige præcis denne luft til vand-varmepumpe fra Panasonic har den bedste balance mellem pris og kvalitet. Man kan sagtens finde både billigere og dyrere modeller – men ikke med samme effekt, SCOP, kvalitet, service og ydeevne til pengene, hvis du spørger os. 

Og det er ikke bare noget, vi gætter på. Vi har været de fleste varmepumper igennem og nærstuderet datablade og specifikationer. Ingen kan hamle op med Panasonic Monoblock.

Bliv klogere på Panasonic Monoblocks tekniske specifikationer her, hvis du er interesseret i den lidt mere nørdede udgave!

Panasonic Monoblock giver lav tilbagebetalingstid

Når man researcher og læser op på varmepumper for at finde den bedste model, kan man godt komme til at stirre sig blind på den såkaldte SCOP-værdi – altså hvor meget varme varmepumpen producerer pr. kWh elektricitet.

Det er selvfølgelig vigtigt, men det skal altid sættes op imod installationsprisen.

Regnestykket bør se således ud:

(Installationspris - tilskud/håndværkerfradrag) / varmebesparelsen = tilbagebetalingstiden

Det er tilbagebetalingstiden, der er afgørende for din pengepung. For os er der ingen tvivl om, at Panasonic Monoblock er en af de luft til vand-varmepumper, som har den ubetinget laveste tilbagebetalingstid på markedet – særligt når man kigger på anskaffelsesprisen i forhold til nogle af de meget dyrere modeller.

Få skræddersyet tilbud inden for 24 timer

Prisen på en luft til vand-varmepumpe afhænger af din bolig og en række specifikke forhold. Du kan dog let og hurtigt få tilsendt et tilbud på en varmepumpeløsning hjemme hos dig. 

Det eneste, du skal gøre, er at indtaste adresse og udfylde enkelte oplysninger øverst på siden. Så sender vi et tilbud til dig inden for 24 timer.

Det er tilbagebetalingstiden, der er afgørende for din pengepung. For Amalo er der ingen tvivl om, at Panasonic Monoblock er en af de luft til vand-varmepumper, som har den ubetinget laveste tilbagebetalingstid på markedet.
 
Prisen på en luft til vand-varmepumpe afhænger af din bolig og en række specifikke forhold. Du kan dog let og hurtigt få tilsendt et tilbud på en varmepumpeløsning hjemme hos dig. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste adresse og enkelte oplysninger i formularen på Amalos hjemmeside.
 
Amalo er ikke i tvivl. Den luft til vand-varmepumpe, der er den bedste for langt, langt de fleste danske boligejere, er Panasonic Monoblock. Den giver mest værdi for pengene.