Se hvad du kan spare ved at skifte til en varmepumpe

5 stjerner på Trustpilot
5 stjerner på Facebook
BLOG

Panasonic varmepumpe? Bliv klogere på fordele og ulemper

Skrevet d. 25. februar 2022

af Lasse Damgaard

Panasonic varmepumpe? Bliv klogere på fordele og ulemper

Der findes mange luft til vand-varmepumper på markedet. Panasonic er en af de førende producenter og vores klare favorit.

Der er rigtig mange kroner at spare på den månedlige varmeregning, hvis du gør som tusindvis af andre boligejere og udskifter dit olie- eller gasfyr med en luft til vand-varmepumpe.

Varmepumper udgør faktisk også et bæredygtigt og driftsøkonomisk alternativ til fjernvarme alt efter, hvor i landet du bor.

Det kan dog nogle gange godt virke lidt som om, at markedet for varmepumper er en tætbevokset jungle. Der er et hav af muligheder, mange forskellige producenter og endnu flere forskellige modeller. 

Hos Amalo sværger vi til luft til vand-varmepumper fra den førende japanske producent Panasonic. Herunder gør vi dig lidt klogere på fordelene ved en varmepumpe fra Panasonic.

Panasonic Monoblock – størst værdi for pengene 

Panasonic Monoblock er det bedste valg af luft til vand-varmepumpe for langt de fleste boligejere. Det er i hvert fald Amalos holdning, efter at vi har finkæmmet varmepumpe-markedet og de mange forskellige modellers specifikationer og tekniske egenskaber. 

Vores foretrukne varmepumpe fra Panasonic er ikke markedets dyreste. Det er heller ikke markedets billigste. Det er til gengæld den varmepumpe, der kan give dig størst værdi for pengene. Det skyldes hovedsageligt to faktorer, som er afgørende for valget af varmepumpe:

- Tilbagebetalingstid

- T-CAP-funktion.

Hvad betyder det så?

Tilbagebetalingstiden er den parameter, der giver det mest retvisende billede af den samlede økonomi ved at investere i en varmepumpe. Resultatet får du ved at dividere prisen på varmepumpeinstallationen med den estimerede forbrugsbesparelse. Panasonic Monoblock har en af markedets laveste tilbagebetalingstider.

T-CAP-funktion. Det lyder teknisk, men er egentlig ret simpelt. Det betyder "total kapacitet" og dækker over, hvor god varmepumpen er til at holde sin effekt i koldt vejr. Panasonic Monoblock-varmepumpen holder sin nominelle effekt helt ned til -20°C. Det er ofte sådan ved andre modeller, at effekten falder i takt med, at det bliver koldere udenfor. Vores model yder det samme både sommer og vinter.

Er du til den lidt mere nørdede side (ligesom os), kan du læse endnu mere om Panasonic Monoblocks tekniske specifikationer i denne artikel.

Få tilbud på Panasonic Monoblock inkl. installation

Er du interesseret i at vide, hvad en Panasonic Monoblock vil koste for dig – og hvor meget varmepumpen kan spare dig i løbende varmeudgifter? Amalo kan give dig svaret hurtigt og enkelt. Du skal starte med at indtaste din adresse øverst på siden her og derefter udfylde enkelte oplysninger. 

Derefter sender vi dig et specifikt tilbud inden for 24 timer.

Er en varmepumpe kun interessant, hvis man har gas- eller oliefyr?

Varmepumper udgør for flere også et bæredygtigt og driftsøkonomisk alternativ til fjernvarme, alt efter hvor i landet man bor.
 
Panasonic Monoblock er det bedste valg af luft til vand-varmepumpe for langt de fleste boligejere. Det er i hvert fald Amalos holdning, efter at vi har finkæmmet varmepumpe-markedet og de mange forskellige modellers specifikationer og tekniske egenskaber. 
 
Det afhænger af en række specifikke faktorer ved boligen. Er du interesseret i at vide, at hvad en Panasonic Monoblock vil koste for dig, og hvor meget varmepumpen kan spare dig i løbende varmeudgifter? Du kan få et hurtigt tilbud på en varmepumpe ved at udfylde formularen på Amalos hjemmeside.