Se hvad du kan spare ved at skifte til en varmepumpe

5 stjerner på Trustpilot
5 stjerner på Facebook
BLOG

Panasonic varmepumpe – luft til vand: Kvalitet til fair pris

Skrevet d. 25. februar 2022

af Lasse Damgaard

Panasonic varmepumpe – luft til vand: Kvalitet til fair pris

Luft til vand-varmepumper kommer i mange forskellige prisklasser. Panasonic laver de varmepumper, hvor pris og kvalitet hænger bedst sammen.

Markedet for luft til vand-varmepumper er efterhånden stort (og også en kende uoverskueligt, da der er så mange forskellige modeller at vælge imellem). Man kan anskaffe sig luft til vand-varmepumper i alle prisklasser, fra de helt billige modeller, over mellemklassen og til de (også ofte alt for) dyre varmepumper. 

Panasonic er kendt og anerkendt for at producere nogle af markedets bedste luft til vand-varmepumper, der – ud over at holde en fair anskaffelsespris – har et meget effektivt driftsniveau, som kan give dig som boligejer billig, effektiv og grøn varme.

Der er en række fordele ved Panasonic. Og det er også den primære årsag til, at Amalo udelukkende forhandler én type luft til vand-varmepumpe, nemlig Panasonic Monoblock

Fordele ved luft til vand-varmepumpe fra Panasonic

Panasonic Monoblock udmærker sig ved særligt tre egenskaber, som gør den til det perfekte valg for langt de fleste boligejere, der er på jagt efter en varmepumpe.

For det første holder Panasonic Monoblock en imponerende høj SCOP-værdi. Denne måleenhed illustrerer, hvor effektiv en varmepumpe er til at levere varme set over et år. Med andre ord: værdien angiver varmepumpens effektivitet i SCOP, og jo en højere SCOP-værdi, desto mere effektiv er varmepumpen.

Med en SCOP-værdi på op til 5 ved en Panasonic Monoblock får man altså en af markedets absolut mest effektive varmepumper. Særligt set i forhold til den forholdsvis lave anskaffelsespris.

Samme ydelse vinter og sommer 

Derudover holder Panasonic Monoblock en meget stabil varmedrift. Hvis man har en 5 kW varmepumpe, er man garanteret denne effekt både sommer og vinter. Og det gælder altså helt ned til et tocifret antal minusgrader. 

Det skyldes Panasonics unikke T-CAP-funktion, der gør, at effekten ikke forringes – som tilfældet er for rigtig mange andre luft til vand-varmepumper – når den udendørs lufttemperatur falder under 0 grader. 

Slå varmestyringen på autopilot

En luft til vand-varmepumpe skal være indstillet korrekt for at give den mest optimale varmedrift og dermed mest varme for pengene (eller rettere i forhold til strømforbruget). 

En Panasonic Monoblock er så smart, at den selv justerer effekten i forhold til, hvordan temperaturen er i den udendørsluft, som varmen udvindes fra. 

Det sikrer dig det optimale indeklima og det mest omkostningseffektive varmeforbrug.

Få tilbud på en Panasonic Monoblock

Hvis du vil se, hvad en Panasonic Monoblock koster for dig, kan du nemt og uforpligtende få et skræddersyet tilbud i indbakken inden for 24 timer. Start med at indtaste adresse øverst på siden.

Panasonic Monoblock holder en høj SCOP-værdi. Denne måleenhed illustrerer, hvor effektiv en varmepumpe er til at levere varme set over et år.
 
Panasonic Monoblock holder en meget stabil varmedrift året rundt. Hvis man har en 5 kW varmepumpe, er man garanteret denne effekt både sommer og vinter. Og det gælder altså helt ned til et tocifret antal minusgrader. 
 
En Panasonic Monoblock er så smart, at den selv justerer effekten i forhold til, hvordan temperaturen er i den udendørsluft, som varmen udvindes fra.